Dance Health Finland | Koulutuspäivä 11.2. Miten tukea kasvuikäisen hyvinvointia ja harjoittelua? Varaa paikkasi 28.1. mennessä!

ILMOITTAJA: DANCE HEALTH FINLAND
24.1.2023

Lauantaina 11.2.2023 syvennytään kasvuikäisen tanssi- ja sirkusopiskelijan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseen. Kuinka rakentaa kestäviä toiminta- ja harjoittelutapoja ja auttaa nuoria voimaan hyvin harjoittelumäärien kasvaessa?

Koulutuspäivän teemoja ovat muun muassa rasitusvammojen ennaltaehkäisyn keinot, monipuolisen ja systemaattisen harjoittelun hyödyt, ravitsemus sekä lepo ja sen merkitys taidon oppimiselle. Tapahtuma järjestetään suomeksi.

Koulutuspäivä on suunnattu tanssin ja sirkuksen opettajille, kasvuikäisten huoltajille ja heidän kanssaan työskenteleville tahoille sekä aiheista kiinnostuneille nuorille itselleen.

Koulutuspäivä järjestetään Helsingissä Urheassa (Mäkelänkatu 47). Tilaisuuteen on mahdollista osallistua paikan päällä tai etänä Zoomin kautta ja Zoom-tallenne tapahtumasta jää osallistujien henkilökohtaiseen käyttöön 2 viikon ajaksi tapahtuman jälkeen.

Tervetuloa mukaan pohtimaan, jakamaan ja esittämään luennoitsijoille juuri ne kysymykset, joiden kanssa painiskelet!

Lue lisää tapahtumasta ›

Tutustu puhujiin ›

Varaa paikkasi täyttämällä tämä lomake 28.1.2023 mennessä! ›