Digital Leap – haku koulutusmoduuleihin päättyy 13. kesäkuuta!

ILMOITTAJA: DIGITAL LEAP
8.6.2022

Haemme ammattitaiteilijoita mukaan hankkeen kolmanteen ja neljänteen koulutusmoduuliin, jotka järjestetään Terrassassa Kataloniassa lokakuussa 2022 ja Marseillessa Ranskassa helmikuussa 2023.

Digital Leap -hankkeen tavoitteena on tarjota tanssi- ja sirkustaiteilijoille mahdollisuuksia syventää ymmärrystään erilaisista digitaalisista alustoista ja työkaluista, ja oppia hyödyntämään näitä tavoilla, jotka parhaiten tukevat omaa taiteellista työtä. Viisipäiväiset koulutusmoduulit – kaikkiaan neljä kappaletta – lähestyvät teemaa eri näkökulmista, teorian ja käytännön kokeilujen kautta. Moduulit ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, joten on mahdollista tulla mukaan joko yhteen tai useampaan niistä.

Kolmannen moduulin aiheena on esitysten levittäminen digitaalisilla alustoilla. Tavoitteena on oppia löytämään oikeat keinot ja työkalut, joiden avulla tavoittaa uusia yleisöjä sekä pohtia verkkolevitykseen liittyviä tekijänoikeuskysymyksiä yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Moduuli järjestetään Terrassassa Kataloniassa 4.-8.10.2022 ja sitä isännöi Institut Ramon Llull.

Neljännessä moduulissa tutkitaan keinoja luoda yhteys yleisöön digitaalisilla työkaluilla sekä keskustellaan yleisöistä myös saavutettavuuden ja moninaisuuden näkökulmasta. Moduulin järjestää Artcena Marseillessa helmikuun 2023 alussa, tarkat päivämäärät varmistuvat myöhemmin. Neljänteen moduuliin ovat taiteilijoiden lisäksi tervetulleita myös tanssin ja sirkuksen parissa työskentelevät tuottajat.

Moduulien työkieli on englanti, joten myös hakemukset tehdään englanniksi. Osallistuminen on maksutonta ja osallistujien matka- ja majoituskulut katetaan.

Haku sulkeutuu 13.6.2022 klo 17 Suomen aikaa ja hakijoille ilmoitetaan valinnasta kesäkuun loppupuolella.

Lue lisää hankkeesta ja hae mukaan: www.digital-leap.eu ›