Digital Leap: Haku tanssi- ja sirkustaiteilijoille päättyy ma 22.11. – Hae mukaan NYT!

ILMOITTAJA: DIGITAL LEAP
17.11.2021

Digital Leap on kansainvälinen koulutushanke, joka tarjoaa ammattitaiteilijoille mahdollisuuksia syventää ymmärrystään digitaalisista työkaluista ja niiden mahdollisuuksista esittävissä taiteissa.

Hanke järjestää yhteensä neljä koulutusmoduulia, jotka lähestyvät aihetta eri näkökulmista, sekä teorian että käytännön kokeilujen kautta. Moduulit järjestetään samanaikaisesti jonkin paikallisen festivaalin kanssa, joten osallistujat pääsevät seuraamaan esityksiä ja verkostoitumaan laajasti eurooppalaisten kollegojen kanssa.

Haku kahteen ensimmäiseen koulutusmoduuliin on käynnissä vielä 22.11. saakka – hae mukaan nyt!

Ensimmäisessä moduulissa taiteilijat pääsevät yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa tutustumaan sosiaalisen median eri alustoihin ja toimintaperiaatteisiin. Moduuli järjestetään Prahassa 14. – 18.2.2022, yhtäaikaisesi Cirkopolis-festivaalin kanssa.

Toisessa moduulissa luodaan katsetta tulevaisuuteen ja tutustutaan XR-teknologiaan sekä streamausvälineisiin, ja inspiroidutaan näiden tarjoamista mahdollisuuksista. Moduuli järjestetään Vilnassa 2. – 6.5.2022, samaan aikaan New Baltic Dance -festivaalin kanssa.

Moduuleihin valitaan neljä taiteilijaa kustakin seitsemästä partnerimaasta, sekä tanssin että sirkuksen kentiltä. Moduulien työskentelykieli on englanti ja hakemukset tehdään englanniksi. Osallistuminen on ilmaista, matka- ja majoituskulut korvataan.

Lue lisää ja hae mukaan

Haku sulkeutuu: 22.11.2021 klo 17 Suomen aikaa.

Lisätietoja:

Johanna Terhemaa, johanna.terhemaa@danceinfo.fi