dj jamit 8.2. Turussa

ILMOITTAJA: KAIKEN KESKUS
20.1.2020

dj jamit ovat jamit, joissa yhdistyy dj:n soittama musa ja kontakti-improvisaatiojamit. Niitä on järjestetty Helsingissä nyt yhtäjaksoisesti viisi vuotta. Nämä ovat ensimmäiset dj jamit Turussa.

Tarkkavaistoinen dj seuraa yleisöä samalla intensiteetillä kuin improvisoiva muusikko improvisoivaa tanssijaa. 70-luvulla kontakti-improvisaatio syntyi tanssin kokemiseksi uudella tavalla ja kontakti-improjamit tuon kokemuksen jakamiseksi. dj jamit jatkavat ehdotuksia jameiksi vuonna 2020.

Jamien visuaalisuus muuttuu hieman jokaisella kerralla. Nappuloita vääntelee dj samee.

dj jamit toimivat musajamien periaatteella. Voit tulla koska tahansa ja poistua koska tahansa.

Jamipäivät ovat aina lauantaisin, koska nämä toimivat samalla täydellisinä etkoina.

Jamipaikka ja -aika:
Barker-teatteri, harjoitussali la 8. 2. klo 18 – 21
Turussa dj jamit järkätään yhteistyössä Barker-teatterin kanssa.

(Virallinen osoite: Raunistulantie 25 H, 20300 Turku.)

dj:
Samee Haapa (Sami Henrik Haapala) on näyttelijä FIA, tanssija ja dj, jolla on takanaan 20 vuoden seikkailu sekä vaihtoehtoisten klubien ja reivien järjestämisestä että radikaalin nykytanssin opettajana ja tekijänä.

10 e.

Muutama erityinen huomio:

Kuvaamme jameissa hieman kuvia ja mahdollisesti videota tulevia eventtejä varten. Jos et halua, että sinut tunnistetaan kuvista, tule kertomaan siitä jameissa dj:lle ja rajaamme sinut pois kuvista.

dj jamit toimivat turvallisemman tilan periaatteilla. Tämä tarkoittaa kunnioitusta kaikkia sukupuolia, seksuaalisuuksia, taustoja, kehoja ja kyvykkyyksiä kohtaan. Rasistinen, seksistinen, homofobinen, transfobinen tai muulla tavoin syrjivä käyttäytyminen ei ole sallittua.

dj vastaa tilassa turvallisuudesta eikä hänellä ole koskaan liian kiire reagoida – ei vaikka olisi kuinka tiukka miksaus käynnissä – koska tämä on tärkeysjärjestyksen kärjessä.

Tuu ja sekoo. Tai tuu ja lepää. Ei vaan voi tietää