dj jamit w/ LIVE 21.3. Helsingissä

ILMOITTAJA: KAIKEN KESKUS RY
9.3.2020

dj jamit ovat jamit, joissa yhdistyy dj:n soittama musa ja kontakti-improvisaatiojamit.

Tarkkavaistoinen dj seuraa yleisöä samalla intensiteetillä kuin improvisoiva muusikko improvisoivaa tanssijaa. 70-luvulla kontakti-improvisaatio syntyi tanssin kokemiseksi uudella tavalla ja kontakti-improjamit tuon kokemuksen jakamiseksi. dj jamit jatkavat ehdotuksia jameiksi vuonna 2020.

Jamien visuaalisuus muuttuu hieman jokaisella kerralla. Nappuloita vääntelee dj samee.

Tällä kerralla testaamme dj jameissa ensimmäistä kertaa myös hieman liveä kun miksaamme settiin Brian Enon teosta ‘bloom’. Bloom on vuorovaikutteinen musiikkiohjelma, jossa yksinkertainen keinoäly reagoi käyttäjän soittamaan musiikkiin. Bloom on audiovisuaalinen kokonaistaideteos, joten osa teoksesta heijastetaan studion seinälle osaksi tilan visuaaleja.

dj jamit toimivat musajamien periaatteella. Voit tulla koska tahansa ja poistua koska tahansa.

Jamipäivät ovat aina lauantaisin, koska nämä toimivat samalla täydellisinä etkoina.

Jamipaikka ja -aika:
Eskus – esitystaiteen keskus, sali 2 la 21. 3. 2020 klo 19 – 21.30

(Eskus – esitystaiteen keskus, Puhdistamo (rakennus nro 6) 2. krs. Virallinen osoite: Kaasutehtaankatu 1/33, 00540 Helsinki.)

10 e.

Muutama erityinen huomio:

Kuvaamme jameissa hieman kuvia ja mahdollisesti videota tulevia eventtejä varten. Jos et halua, että sinut tunnistetaan kuvista, tule kertomaan siitä jameissa dj:lle ja rajaamme sinut pois kuvista.

dj jamit toimivat turvallisemman tilan periaatteilla. Tämä tarkoittaa kunnioitusta kaikkia sukupuolia, seksuaalisuuksia, taustoja, kehoja ja kyvykkyyksiä kohtaan. Rasistinen, seksistinen, homofobinen, transfobinen tai muulla tavoin syrjivä käyttäytyminen ei ole sallittua.

dj vastaa tilassa turvallisuudesta eikä hänellä ole koskaan liian kiire reagoida – ei vaikka olisi kuinka tiukka miksaus käynnissä – koska tämä on tärkeysjärjestyksen kärjessä.