dj spessujamit Helsingissä 26.12.2019

ILMOITTAJA: KAIKEN KESKUS
16.12.2019

dj jamit ovat jamit, joissa yhdistyy dj:n soittama musa ja kontakti-improvisaatiojamit.

Tarkkavaistoinen dj seuraa yleisöä samalla intensiteetillä kuin improvisoiva muusikko improvisoivaa tanssijaa. 70-luvulla kontakti-improvisaatio syntyi tanssin kokemiseksi uudella tavalla ja kontakti-improjamit tuon kokemuksen jakamiseksi. dj jamit jatkavat ehdotuksia jameiksi vuonna 2019.

Jamien visuaalisuus muuttuu hieman jokaisella kerralla. Nappuloita vääntelee dj samee.26.12.2019

dj jamit toimivat musajamien periaatteella. Voit tulla koska tahansa ja poistua koska tahansa.

Ja nämä toimivat samalla täydellisinä etkoina.

Jamipaikka ja -aika:
Eskus – Esitystaiteen keskus, sali 2 to 26. 12. klo 18.30 – 21

Eskus – Esitystaiteen keskus, sali 2, Puhdistamo (rakennus nro 6) 2. krs. Virallinen osoite: Kaasutehtaankatu 1/33, 00540 helsinki.

10 e.

Muutama erityinen huomio:

Kuvaamme jameissa hieman kuvia ja mahdollisesti videota tulevia eventtejä varten. Jos et halua, että sinut tunnistetaan kuvista, tule kertomaan siitä jameissa dj:lle ja rajaamme sinut pois kuvista.

dj jamit toimivat turvallisemman tilan periaatteilla. Tämä tarkoittaa kunnioitusta kaikkia sukupuolia, seksuaalisuuksia, taustoja, kehoja ja kyvykkyyksiä kohtaan. Rasistinen, seksistinen, homofobinen, transfobinen tai muulla tavoin syrjivä käyttäytyminen ei ole sallittua.

dj vastaa tilassa turvallisuudesta eikä hänellä ole koskaan liian kiire reagoida – ei vaikka olisi kuinka tiukka miksaus käynnissä – koska tämä on tärkeysjärjestyksen kärjessä.

Tuu ja sekoo. Tai tuu ja lepää. Ei vaan voi tietää.