DTB tunnit alkavat Höyhentämössä Helsingissä

ILMOITTAJA: HÖYHENTÄMÖ - PLUCKHOUSE
24.1.2017

Dances to a Beat (DTB) viikkotunnit alkavat Höyhentämössä!

AJANKOHTA
Maanantaisin 6.2.-24.4. klo 19-20.30 Höyhentämössä: Korkeavuorenkatu 17, 00130 Helsinki.
(Myös pääsiäismaanantaina!)

HINTA
– 10 € kerta
– 70 € koko kausi, sisältää 12 kertaa

ILMOITTAUTUMINEN
Sitovat ilmoittautumiset koko kaudelle 25.1. mennessä: info@hoyhentamo.fi.
Yksittäisille tunneille ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

>>>

DTB on hetkessä syntyvän koreografian tekemiseen tähtäävä tekniikka, jonka peruselementtejä ovat improvisaatio, toisto ja rytmi. Tunnit soveltuvat kaikenikäisille ja -tasoisille tanssimisesta kiinnostuneille henkilöille.

DTB pakottaa harjoittajansa pysymään hetkessä, kieltäytymään itsensä ja omien valintojensa tuomitsemisesta sekä luottamaan intuitiivisesti kehoonsa rakentuneeseen tietoon. DTB:ssä jokaisen oma emotionaalinen ja kehollinen historia ovat samanaikaisesti sekä läsnä että irtipäästettävissä. Praktiikan harjoittaminen auttaa ymmärtämään ja arvostamaan yksilön merkitystä osana kokonaisuutta, ja toisaalta se saa näkemään kokonaisuuden yksittäisten osien ja tekijöiden summana.

Tuntien ohjaajana toimii DTB tekniikan kehittäjä, tanssitaiteilija Kati Korosuo. Dances to a Beat on saanut alkunsa hänen tutkimusprojektistaan Project Tanzhaus Zürich Sveitsissä vuonna 2013. Korosuo on siitä lähtien opettanut tekniikkaa lukuisissa eri konteksteissa, Suomen lisäksi muun muassa Belgiassa, Ranskassa, Israelissa, Yhdysvalloissa ja Guatemalassa.

Avoimet DTB tunnit ovat osa Höyhentämön Dances to a Beat ohjelmaa, jonka taiteellisena vastaavana Korosuo toimii.

http://www.hoyhentamo.fi