EARLY BIRD PÄÄTTYY 25.11. KINETIC ORCHESTRAN PARTNEROINTIKURSSILLE (15.-16.12. JYVÄSKYLÄ)

ILMOITTAJA: REBECCA LAUBE-POHTO
21.11.2022

HUOM! Kurssille on enää pari paikkaa vapaana!

Rebecca Laube-Pohton ja Keski-Suomen Tanssin Keskuksen järjestämä Kinetic Orchestran partnerointikurssi Jyväskylässä to-pe 15.-16.12.2022. Opettajat: Jarkko Mandelin, Oskari Turpeinen ja Anni Koskinen.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot ››

Kurssikuvaus:

Kinetic Orchestran partnerointikurssilla työskennellään ryhmän pitkään työstämien liiketekniikoiden parissa. Kurssilla tutustutaan painon antamiseen ja toisen painon kannattelemiseen sekä leikitellään erilaisilla parin liikettä manipuloivilla harjoituksilla. Tuntien lopussa tanssitaan Kinetic Orchestran repertuaarista tuttuja duettomateriaaleja. Pohdimme myös lentäjä-alamies asetelmaa ja yritämme löytää uusia tapoja tasapainottaa ja monipuolistaa partneerausta. Ensimmäisellä kerralla opettajina toimivat Jarkko Mandelin ja Oskari Turpeinen ja toisella kerralla Jarkko Mandelin ja Anni Koskinen.

Kurssi on suunnattu tanssin ammattilaisille ja pitkälle edenneille harrastajille, sekä muille fyysisen paritekniikan (esim. sirkus) taitajille.

Lisätietoja Kinetic Orchestrasta ›

Opettajaesittelyt:

Jarkko Mandelin on koreografi ja vuonna 2009 perustetun Kinetic Orchestra -tanssiryhmän taiteellinen johtaja. Oman ryhmänsä lisäksi Jarkko on luonut tanssiteoksia useille tanssiryhmille, kuten Suomen Kansallisbaletille ja Pori Dance Companylle. Jarkon työhön taiteilijana on aina tiiviisti kuulunut tanssin opettaminen ja erityisesti partnerointi- ja lattiatekniikkapraktiikkansa jakaminen. Vakituisten viikkotuntiensa lisäksi hän opettaa Salzburg Experimental Academy of Dance SEAD:ssa ja workshopeissa kansainvälisillä tanssifestivaaleilla (B12, MATCH).

Oskari Turpeinen on helsinkiläinen tanssija, joka on tanssinut Kinetic Orchestrassa vuodesta 2016. Ennen vakituista paikkaansa ryhmässä, Oskari tanssi mm. Region Teater Västissä, Ruotsissa, Sari Palmgrenin, Valtteri Raekallion ja Tanssiteatteri Hurjaruuthin produktioissa. Oskarilla on pitkä tausta pedagogiikassa ja hän on kunnostautunut erityisesti innostamaan nuoria poikia nykytanssin pariin. Oskari myös opettaa paritekniikkaa yhdessä Jarkko Mandelinin kanssa ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville niin kotimaassa kuin ympäri Eurooppaa.

Anni Koskinen on Kinetic Orchestran pitkäaikaisin jäsen ja ollut tiiviisti muokkaamassa ryhmän toimintaa ja liike-estetiikkaa. Anni työskentelee vakituisena tanssijana Kinetic Orchestrassa ja opettaa sekä nykytanssia että paritekniikkaa ryhmän viikoittaisilla tunneilla ja kursseilla sekä mm. Salzburg Experimental Academy of Dance SEAD:ssa. Ryhmän ulkopuolella Anni on työskennyt mm. Veli Lehtovaaran, Mette Ingvartsenin ja Eeva Muilun teoksissa.

 

Lisätiedot:

Milloin: to-pe 15.-16.12.2022 yht. 5 tuntia

to klo 17-19.30

pe klo 10-12.30

Missä: Kulttuuritalo Villa Ranan Blomstedtin sali, Seminaarinkatu 13, 40100 Jyväskylä

Hinnat:

Aikaisen varaajan hinnat 25.11. saakka (ilmoittautuminen 25.11 mennessä):

60e – Keski-Suomen Tanssin Keskuksen (KSTK) jäsenet (Early Bird)

70e – KSTK:n jäsenen pakettihinta (Early Bird): Kurssi + Kinetic Orchestran esitys: Like There’s No Tomorrow, pe 16.12. klo19, Jyväskylä

80e – Perushinta (Early Bird)

90e – Peruspakettihinta (Early Bird): Kurssi + Kinetic Orchestran esitys: Like There’s No Tomorrow, pe 16.12. klo19, Jyväskylä

HUOM! Pakettiedut kurssi+esityslippu vain ilmoittautuessa ennen 25.11.2022.

Normaalit hinnat 26.11. alkaen (ilmoittautuminen 26.11. lähtien):

80e – KSTK:n jäsenet

100e – Perushinta

Ilmoittautuminen päättyy 9.12.2022