Eevi Kinnunen: Nykytanssi / Improvisaatio-työpaja + aamujamit Tampereella 28.2.2022

ILMOITTAJA: TREENIT! RY - ESITTÄVIEN TAITEIDEN AMMATTILAISTEN YHDISTYS
11.2.2022

TREenit! ry:llä on ilo toivottaa sinut tervetulleeksi yhdistyksen kevätkauden ensimmäiseen työpajaan jo kuluvan kuun lopussa, jolloin odotettu Eevi Kinnunen (BLG) saapuu Tampereelle pitämään intensiivisen päivän nykytanssia ja improvisaatiota.

TYÖPAJA: Nykytanssi/Improvisaatio

AJANKOHTA: 28.2. klo 12-18 (sis. ruokatauon)

OPETTAJA: Eevi Kinnunen (BLG)

PAIKKA: Tampereen Konservatorion Pyynikin Trikoo, Pyhäranta 7 D; Toinen kerros!

ILMOITTAUDU: https://forms.gle/FviTDDNRx9F4j5wV8

HINNAT (sis. alv:n):

  • !! !! Early Bird -tarjous: 50 € – Ilmoittautuminen ja maksu 14.2. mennessä! !! !!
  • Perushinta 80 €
  • Jäsenhinta 60 € (TREenit! Ry, Tanssille ry, Turku Dansart ry jäsenet)
  • Yhteistyökumppaneiden jäsenet 70 € (PTK ry, TEME, Improvisaatioteatteri Snorkkeli ry, Tampereen Freelancenäyttelijät ry, Tanssin Tehdas ry jäsenet)
  • Opiskelijahinta 40 €
  • Lämmittelyjamit erillisenä osallistumisena 5 € (Lisätiedot alla)

Kannustan kurssilaisia käyttämään kaikkea informaatiota, kokemusta ja tarinoita, joita heidän kehonsa kantavat ja jotka he haluavat tuoda tilaan; jakamaan jokaisen loputtomat puolet itsestään ryhmän kanssa, tanssin ja oman liikkeen avulla.

Ennen tiiviskurssia Eevi houstaa lisäksi halukkaille kurssilaisille ja alueen tanssijoille musiikkialbumin mittaiset tanssijamit, joihin voit osallistua työpajamaksulla tai erikseen. Lue lisätiedot kurssista ja full artist bio verkkosivuillamme: https://treenitry.fi/2022/02/10/eevi-kinnusen-tyopaja-28-2-2022/ 


PRE-WORKSHOP LÄMPPÄJAMIT klo 10-11:30, Pyhäranta 7 D; Toinen kerros! Hintaan 5€ tai kurssimaksulla! Ennen tiiviskurssia, Eevi houstaa halukkaille kurssilaisille, ja alueen tanssijoille musiikkialbumin mittaiset tanssijamit. Jamien rakenteen tarjoaa albumi. Konsepti on lähtöisin tanssitaiteilija David Zambranon tavasta lämmitellä keho ja mieli ryhmän kanssa, musiikkiin tanssien uuteen päivään. Tanssimme yhdessä albumin läpi, toisistamme ja musiikista nauttien. Jamien rakenne on simppeli, saavumme paikalle ja tanssimme, ’in and out’ of the space, but never off, kuljettaen tanssiamme tilan ja toistemme läpi, yhdessä, like a ball of fire. ILMOITTAUDU JAMEIHIN: https://forms.gle/FviTDDNRx9F4j5wV8