Embracing vulnerabilities –tutkimushanke: tanssija, tule haastateltavakseni!

ILMOITTAJA: SUVI SATAMA
18.3.2021

Työskentelen tutkijatohtorina Turun kauppakorkeakoulussa, johtamisen ja organisoinnin oppiaineessa ja teen tutkimusta kehollisuudesta ja haavoittuvuudesta nykytyöelämässä. Pyrin tutkimushankkeeni kautta kehittämään työelämää yhä empaattisempaan ja kehoa kuuntelevaan suuntaan.

Haen tällä hetkellä hankkeeseeni ammattitanssijoita vapaaehtoisiksi haastateltavikseni. Toteutan haastattelut virtuaalisesti Zoomissa. Aineistoa käsitellään luottamuksellisesti ja se anonymisoidaan. Kirjoittajien nimet tulevat vain hankkeen tutkijoiden tietoon ja heitä koskee vaitiolovelvollisuus.

Hankkeen tavoitteena on tuottaa uutta tietoa kehollisuudesta työssä ja erityisesti haavoittuvuudesta työyhteisöjen voimavarana. Tutkimustulokset julkaistaan sekä kansainvälisissä että kotimaisissa tiedejulkaisuissa ja yleistajuisissa ammattilaisille ja suuremmalle yleisölle suunnatuissa julkaisuissa. Lisäksi hankkeen tavoitteena on kouluttaa suomalaisia yrityksiä ja yhteisöjä huomioimaan kehollisten hienovaraisuuksien merkitys arjen työssään.

Otathan yhteyttä minuun sähköpostitse (stsata@utu.fi), jos kiinnostuksesi heräsi ja jos voin haastatella sinua. Kiitos jo etukäteen arvokkaista ajatuksistasi tärkeän aiheen eteen!

Innolla yhteydenottoja ja yhteistyömahdollisuuksia odottaen,

Suvi Satama