ESITYSTAITEEN SEURA ETSII TUOTTAJAN SIJAISTA VUODEN 2023 LOPPUUN ASTI! Haku viim. 6.4.

ILMOITTAJA: ESITYSTAITEEN SEURA
22.3.2022

HAKUAIKA: Toimita hakemuksesi 6.4. mennessä.

Työtehtävä on osa-aikainen (50%) tuottajan työtehtävä, johon kuuluu mm.

– Esitystaiteen seuran tapahtumien tuotantotyö
– Yhdistyksen hallituksen tukityö: esimerkiksi kokoussihteerin tehtävät
– Taiteellisten työryhmien esihenkilötyö
– Yhdistyksen rahastonhoitajana toimiminen
– Tapahtumien käytännön järjestelyt
– Projekteihin ja strategiatyöhön osallistuminen

Esitystaiteen seura on vuonna 2005 perustettu esitystaiteen toimija. Se kokoaa yhteen esittävien taiteiden ammattilaisia eri taiteenaloilta. Heterogeenistä jäsenistöämme yhdistää kiinnostus uudenlaisiin esittävän taiteen muotoihin sekä halu opiskella ja työskennellä pitkäjänteisesti. Esitystaiteen seura tuottaa vuosittain yhdestä neljään esittävien taiteiden reuna-alueille sijoittuvaa teosta. Seura on pyhän, hauraan, hitaan, haparoivan ja omaäänisen taiteen suojapaikka sekä jatkuvan, taiteenalojen rajat ylittävän oppimisen ympäristö. Lue seuran missiosta, visiosta ja strategiasta tarkemmin täältä ›

Työssä onnistumisessa on välttämätöntä kokemus vastaavanlaisista työtehtävistä, mutta itse seurassa työskentelyyn ja tehtävään perehdytetään. Kokemus viestinnästä sekä apurahojen ja avustusten hakemisesta sekä yhdistystoiminnasta on eduksi. Työtehtävässä esihenkilönä toimii yhdistyksen puheenjohtajisto ja työnantajana hallitus. Tuottajalla on työpiste samassa työtilassa muiden Esitystaiteen keskukseen (Eskus) kuuluvien ryhmien tuottajien kanssa. Tukea työhön saa sekä Eskuksen tuottajayhteisöstä että Esitystaiteen seuran hallitukselta. Osan työstä voi tehdä etänä. Etsimme seuran arvomaailmaan sitoutunutta työntekijää, jolla on vahvat valmiudet itsensä johtamiseen. Työn pääkieli on suomi, mutta englannin kielen taitoa edellytetään.

Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 1428,50 euroa 17,75 tunnin viikottaisella työajalla.

Hakuohje: Kaksivaiheinen anonyymi haku.

  1. Vaihe: Lähetä vapaamuotoinen, anonyymi maksimissaan A4-kokoinen hakemus. Älä mainitse työnantajia tai työtehtäviä nimeltä vaan keskity esimerkiksi osaamiseesi, kykyihisi toimia itsenäisesti osana työyhteisöä ja toteuttaa ylläolevia tehtäviä sekä työnteon arvoihisi. Kirjoita sähköpostiviestiin yhteystietosi, mutta älä laita hakemukseen mitään tunnistetietoja. Lähetä hakemuksesi viimeistään 6.4. osoitteeseen info@esitys.fi.

  2. Vaihe: Hakemuksen pohjalta haastatteluihin valituilta pyydetään CV. Etähaastattelut pidetään 12.4. ja 13.4. zoom-palvelussa.

  3. Vaihe: Ilmoitamme kaikille hakijoille viimeisten haastattelujen jälkeen valinnasta. Keskustelemme perehdytysaikatauluista tarkemmin jokaisen haastatteluun kutsutun kanssa.

Työhön perehdytys toteutetaan kevään 2022 aikana. Varsinainen työ alkaa elokuussa 2022.

On mahdollista, että sijaisuus jatkuu tai tehtävä vakinaistetaan vuoden 2023 päätteeksi, jolloin työ jatkuu nykyisen tuottajan työparina.

Lisätiedot tehtävästä antaa tuottaja Veera Lamberg (info@esitys.fi).