Webinaari 10.6. Esitysten, elämysten ja työpajojen verkkomyynti

ILMOITTAJA: INKERI BORGMAN
2.6.2020

Esityksen tai työpajan ostaminen taidealan toimijalta on usein pitkä ja kankea prosessi, joka lähtee tarjouspyyntölomakkeen täyttämisestä sivustolla. Usein artistin tarjoamat palvelut eivät ole selkeästi asiakkaan saatavilla ja hintakin on piilotettu.

Tällainen ostamisen tapa ei vastaa ostajan tarpeita; nykyaikana ruoka tilataan Woltilla, parturiaika varataan Timmasta ja majoitukset verrataan booking.comissa. Parilla klikkauksella – omalta laitteelta.

Giglen tavoitteena on edistää koko taide- ja kulttuurialan verkon avulla tapahtuvaa elämysmyyntiä. Haluamme madaltaa ostamisen kynnystä ja lisätä sitä kautta elämysten kysyntää.

Tämän vuoksi järjestämmekin nyt välittäjätoimijoille ja taidealan yhteisöille suunnatun vuorovaikutteisen tilaisuuden, jossa kerromme tarkemmin mitä Giglellä teemme ja voimme katsoa voisiko palvelumme toimia juuri teidän yhteisössä.

KENELLE?
Webinaari on suunnattu kaikille välittäjätoimijoille, joita kiinnostaa elämysvälityksen automatisoiminen, asiakkaiden parempi palveleminen sekä alan edistäminen Giglen kumppanina.

Pidämme webinaarin vuorovaikutteisesti, joten mukaan mahtuu 20 ensimmäistä. Varaa paikkasi pian.

MILLOIN?
Webinaari järjestetään 10.6.2020 klo 10.00 – 11.00.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://gigleapp.com/blog/webinaari-10-6-2020/