Etsimme taiteilijoita Kaikkien festari -hankkeeseen

ILMOITTAJA: ACCESSIBLE ARTS AND CULTURE
5.2.2019

ACCAC GLOBAL toteuttaa Opetus- ja kulttuuriministeriön tuella suunnannäyttäjä kokeiluhanketta, jossa pureudutaan festivaalien inkluusioon ja yhdenvertaisuuden toteutumiseen myös esiintyjien osalta. Kaikkien festari -hankkeessa identifioidaan potentiaaliset suomalaiset inklusiiviset esiintyjäryhmät ja vammaistaiteilijat ja pyritään luomaan heille edellytykset kiertämiseen ja uusiin keikkailumahdollisuuksiin.

Saavutettavuuden eteen tapahtumissa on tehty aktiivisesti työtä ja kannustettu järjestäjiä ottamaan huomioon erilaisten yleisöjen tarpeet. Kuitenkin kulttuuri kuuluu lainsäädäntömme mukaan kaikille, niin tekijöinä kuin kokijoina.

ACCAC Global siis etsii suomalaisia taiteilijoita ja taiteilijaryhmiä, joilla on halua esiintymisiin Suomessa ja kiinnostusta myös mahdollisiin keikkoihin Suomen rajojen ulkopuolella ACCAC Globalin verkoston kautta. Hankkeessa laitetaan materiaalit ja raiderit kuntoon ja tehdään yhdessä työtä esiintymismahdollisuuksien lisääntymiseksi.

Kaikkien taiteenalojen taiteilijat ovat tervetulleita mukaan.

Jos kiinnostuit Kaikkien festari -hankkeesta ja haluat mukaan niin laita sähköpostia tai soita. Ja viestiä saa mielellään jakaa eteenpäin!

https://madmimi.com/p/bb9fbd

Kirsi Mustalahti
kirsi@accac.global
0458557115

 

http://www.accac.global/