ETSITÄÄN naisoletettua tanssielokuvaprojektiin (Karjalainen &Pärssinen) DL 5.8.

ILMOITTAJA: NADJA MARI HELENA PÄRSSINEN
4.8.2022

Huomio!

HAEMME pikaisaesti naisoletettua ja ammattitanssikentällä toimivaa tanssijaa tulevaan audiovisuaaliseen ja liikelähtöiseen elokuvaprojektiin. Projektissa tutkitaan ryhmälähtöisesti diskotanssin ja juhlaväen ruumiillisuuden taajuuksia suhteessa luontoympäristöön, rituaalisuuteen, rytmillisyyteen ja mahdollisesti myös kontaktityöskentelyyn.

Työskentelyjakso keskittyy mm. ruumiilliseen ajatteluun ja sen jakamiseen diskotanssin rytmillisyydessä, liikkeellisen maailman tutkimisessa luonnon monimuotoisissa maisemissa ja eri tiloissa sekä siellä oleviin olioihin. Projektin koreografisesta ohjauksesta vastaa Nadja Pärssinen.
Elokuvaprojektin kokonaisuudesta vastaa Hannu Karjalainen. Teosta tukee Avek. Projektin ryhmäkohtauksissa on 3 tanssijaa. Nyt etsimme ryhmään vielä yhtä tanssijaa. Teoksen harjoitus- ja kuvausprosessi toteutuu 4-5 peräkkäisenä päivänä/1 vko:n ajan. Työstä maksetaan 1 vko:n suuruista ja Taiken standardien mukaista palkkiota! Työ toteutuu Uudenmaan alueella ja se on sitova!

Työskentely toteutuu Porkkalanniemen erilasissa maisemissa.
Huomioithan, että kuvauspaikkoihin taivalletaan mm. kaislikoiden seassa ja paikoin epätasaisessa maastossa.

AIKATAULUT
Työskentelyviikko ja kuvauspäivä toteutuu ajalla: 5.-9.9.2022.
Työpäivät n. klo 10-16 välillä.
Kuvauspäivä kestää koko päivän.

HAKEMUS:
Kirjoita lyhyesti itsestästi ja kokemuksestasi esim. tanssielokuvassa tai elokuvaprojekteissa. Liitä mukaan cv, kuva ja mahd. nettisivut (ei pakolliset). Lähetä tiedot osoitteeseen: pluh86@gmail.com / Nadja Pärssinen.
Huomioithan että tämä on virtuaalihaku ja se menee umpeen 5.8.2022 klo 16.00! Sopivaan hakijaan ollan yhteydessä!

LISÄÄ TIETOA:
Hannu Karjalainen: https://hannukarjalainen.com/
Nadja Pärssinen: https://npflowwow.com/