European Freelancers Week i Stockholm

ILMOITTAJA: SMART PRODUKTIONSHUS
3.10.2017

Intercult och SMart arrangerar European Freelancers Week i Stockholm

European Freelancers Week är ett smörgåsbord av evenemang och händelser skapade av och för frilansare och obundna kreatörer över hela Europa mellan den 7-15 oktober.

Evenemangen ska inspirera frilansare att komma samman genom utveckling, kunskapsutbyte, nätverkande och inspiration. Evenemangen består av allt från panelsamtal och föreläsningar till workshops och performance. #EFWeek organiseras av olika frilansarorganisationer, bl.a SMart, samt co-working spaces och kreativa communities runt om i Europa.

European Freelancers Week Stockholm arrangeras i samarbete med Intercult, Subtopia, Transit Kulturinkubator, Folk och Kultur samt GoTo10 Co-working Space. Hitta programmet här

Den 12/10 arrangerar SMart och Intercult ProjektLabbet, som del av #EFWeek. Här kan man få både inspiration och svar på de flesta frågor som gäller kulturprojekt, vare sig det gäller internationella samarbeten, en kulturstödsansökan eller praktisk hjälp med t.ex kontrakt, fakturering, lön till projektdeltagare.

Bl.a är Iwona Preis från Intercult på plats för att ge information, rådgivning och tips för alla som vill bredda sina internationella nätverk och arbeta på en europeisk arena, Stockholms Läns Landsting ger feedback på ansökningar och projektidéer som man önskar söka stöd för och SMart finns tillgängliga för rådgivning för den som behöver hjälp med sin verksamhet:allt från att hantera projekt, internationella uppdrag och fakturering till att söka offentlig finansiering.

Klicka här för mer info samt för att anmäla dig.

More info English: http://freelancersweek.org/