f-ART Housen BODYCTRL-työpaja 23.3.2019 Helsingissä

ILMOITTAJA: ISTO TURPEINEN
26.2.2019

Tanssi hyvä-tutkimushanke / Isto Turpeinen järjestää yhteistyössä ApinaFest! 2019 ja
f-ART House Kollaboraation kanssa
BODYCTRL-työpajan
La 23.3.2018 klo 12 – 14 Teatterikorkeakoulu Sali 523

BODYCTRL-työpaja avaa f-ART House kollaboraation samannimisen teoksen prosessista nousseita työtapoja ja teemoja. Työpajassa kysytään muun muassa vallan rakentumisen tapoja, niiden suhdetta ruumiisen ja sen kokemuksellisuutta.

Kurssi on suunnattu tanssi- ja taidealan ammattilaisille, entusiasteille ja harrastajille. Harjoitteet sisältävät liikkumista, kirjoittamista ja keskustelua.

f- ART House kollaboraatiota kiinnostaa lähestyä laajalti tunnettuja yhteiskunnallista ilmiötä subjektiivisesta ruumiillisuudesta ja henkilökohtaisesta kokemuksesta käsin. Minkälaista dialogia syntyy kasvottomien yhteiskunnallisten ilmiöiden ja yksilön kokemuksen välille, ja miten hyödyntää tämän dialogisuuden potentiaalia yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen?

f-ART House on ruumiillisuuteen ja yhteiskuntarakenteisiin keskittyvä taiteilijakollaboraatio, joka muodostui vuonna 2017. Kollaboraatioon kuuluvat tanssitaiteilijat Suvi Kelloniemi, Siiri Kortelainen, Iiris Laakso, Janna Loukas ja Verna Nordlund sekä valon, äänen ja musiikin maastossa risteilevä Ellen Virman.

Ohjaus: f-ART House kollaboraatio
Kesto: 2h

Hinta: 15 euroa

Ilmoittautuminen sähköpostilla Isto Turpeinen / isto.turpeinen@uniarts.fi / Viestin aihekenttään tunnus ”BODYCTRL WS”

https://farthousecollab.wixsite.com/f-art-house

https://tanssinhyva.fi/

Facebook