Fall above -tanssia ja joogaa lattialla ja ilmassa

ILMOITTAJA: KATJA-MARIA TAAVITSAINEN
24.4.2018

On aika tippua ylöspäin!

”FALL ABOVE” – tanssia ja joogaa | lattialla ja ilmassa

FALL ABOVE -tekniikka yhdistelee elementtejä nykytanssin lattiatekniikasta, virtaavasta release-tekniikasta sekä aerial joogasta eli ilmajoogasta. Sessioissa suunta on alhaalta ylös, lattialta ilmaan, niin fyysisesti kuin tilallisesti sekä lopuksi kaikilla tasoilla ja suunnilla leikittely. Sessiot nivoutuvat intensiiviseksi kehomatkaksi, jossa on lupa tutkia, eksyä, tunnustella, olla kasvotusten omien rajojen ja rajattomuuden kanssa. Sessioita siivittää rakkaudella kuratoitu musiikki sekä huolella ohjatut, jokaiselle keholle sopivat tavat liikkua – ”tippua ylöspäin”.

Alkeiskurssi ei vaadi aikaisempaa taustaa tanssista tai joogasta. Sessiot ovat lempeän hikiset.

Jatkokurssilla rakennetaan pidempiä liikesarjoja, mutta ilma-elementtiin tutustutaan kuitenkin rauhassa ja perusteellisesti. Ei siis vaadi aikaisempaa taustaa aerial joogasta.

Sessioissa käytetään apuvälineitä ja ilmassa tehtävät liikkeet tehdään joko aerial joogasta tuttua silkkiä tai hammockia käyttäen. Tekniikassa yhdistellään virtaavaa liikettä sekä ilmajoogan elementtejä, joten kaikki liikkeet ja liikeradat ovat muokattavissa keholle kuin keholle.

Ensimmäiset FALL ABOVE -sessiot ikinä järjestetään Helsingissä, Pranama Kalliossa 26.-27.5

Lauantaina 26.5

Klo: 15.00-18.00 ALKEET
Klo: 18.00-21.00 JATKO

Sunnuntaina 27.5

Klo: 10.30-13.30 ALKEET
Klo: 13.30-16.30 JATKO

Kurssihinnat:

85 e / EARLY BIRD (koko kurssi)- maksu viimeistään 1.5
100 e / koko kurssi (la & su)
65 e / yksi päivä (la/su)

Sisältää maton, silkin ja välineet

Paikkoja hyvin rajallinen määrä, varaa omasi ajoissa! Sitovat ilmoittautumiset:

katjamaria.taavitsainen@gmail.com

——

Katja-Maria ”Katti Meu” Taavitsainen on tanssija, koreografi ja muusikko. Hän on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulun tanssitaiteen linjalta 2010 ja tehnyt sen jälkeen töitä tanssijana, koreografina, esiintyjänä ja opettajana niin tanssin kuin musiikinkin parissa Suomessa ja Euroopassa. Joogaa ja eri kehonhuoltomenetelmiä hän on opiskellut Berliinissä, Singaporessa sekä Balilla. Ilmajoogaopettajakoulutuksen (RYTT) hän on suorittanut ULU YOGA -studiolla Koh Phanganilla, Thaimaassa. Rakentamiaan kokeellisia kehonhuoltomenetelmiä kuten RÄPPIJOOGAA sekä YOGA UG:ta hän on ohjannut ympäri Suomea vuodesta 2016. Nyt hän tekee täysipäiväisesti debyyttialbumiaan sekä ohjaa oman liikemetodinsa pohjalta erilaisia workshoppeja Suomessa ja maailmalla.

FB-sivut: https://m.facebook.com/kattimeu/