Festival of Instant Choreography hakee ehdotuksia vuoden 2017 ohjelmistoonsa

ILMOITTAJA: HÖYHENTÄMÖ
14.2.2017

Festival of Instant Choreography hakee ehdotuksia vuoden 2017 ohjelmistoonsa. Festivaali järjestetään ensimmäistä kertaa 21.-23.4. Höyhentämössä Helsingissä.

Festivaalin näkökulmasta hetkessä syntyvä koreografia voi olla mitä vain improvisaatioon perustuvien ja score-pohjaisten esitysten välimaastossa. Johtoajatuksena on sellaisen foorumin luominen, joka avaa tilan näille tanssin tekemisen praktiikoille.

Festivaalin ohjelmistoon haetaan kevytrakenteisia esityksiä, sekä esitysten tekemispraktiikoita avaavia työpajoja. Voit tarjota myös pelkkää työpajaa, tai demoa kehitteillä olevasta ideastasi, tai jotain aivan muunlaista konseptia aiheen tiimoilta!

Festivaali tarjoaa esitystilan ja –tekniikan, sekä esityskorvauksen. Hakemusta tehdessäsi otathan huomioon Höyhentämön tila- ja tekniset rajoitukset; Höyhentämön tilatiedot ja tekninen raideri ladattavissa teoshaun yhteydestä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen ficfestival@hoyhentamo.fi viimeistään perjantaina 3.3.2017. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoista 8.3.2017 mennessä.

Hakemuksesta tulee soveltaen käydä ilmi seuraavat asiat:

Teoksen ja tekijän nimi
Teoskuvaus, ensi-ilta ja esitykset (pvm ja paikka)
Vierailulle tulevat henkilöt ja työtehtävät
Tekijän ja/tai työryhmän CV:t
Esityksen kesto
Tekniset tarpeet
Arvio rakennus- ja purkuajasta
Linkki teoksen taltiointiin
Mahdolliset linkit muihin materiaaleihin (traileriin, kuviin, kirjoituksiin)

Työpajaehdotus, kesto ja sisältö
Yhteyshenkilön tiedot (nimi, sähköposti, puhelinnumero)
Muuta mainitsemisen arvoista

Lisätiedot: ficfestival@hoyhentamo.fi +358 45 671 1047

Höyhentämö