FlowWowProductions etsii videotaiteilijaa Wanderlust-sooloteokseen!

ILMOITTAJA: NADJA PÄRSSINEN / FLOW WOWPRODUCTIONS
5.5.2020

FlowWowProductions on tanssitaiteilija Nadja Pärssisen perustama taiteellinen alusta v. 2018.

Lisätietoa: http://www.npflowwow.com

Tällä hetkellä Pärssinen työstää Wanderlust-nimistä sooloteosta, jossa hän tutkii taivaltamisen ja oman identiteetin vuoropuhelua. Yllä mainittuun teokseen hän etsii  kokenutta ja etenkin aiheesta kiinnostunutta videotaiteilijaa, joka haluaisi tehdä hänen kanssaan yhteistyötä.

Englanninkielinen sana Wanderlust tarkoittaa suomeksi taivaltajahalua tai kaukokaipuuta. Taivaltaminen luonnossa tai vuoren huipulle voidaan rinnastaa jatkuvaan liikkeeseen ja muutosprosessiin. Feministikirjailija Rebecca Solnit kuvailee kirjassaan Miehet selittävät minulle asioita: ”Taivaltaminen voi silti olla myös tapa haaveilla, kuvitella ja kuulla itsensä.” Sooloprosessissani olenkin kiinnostunut  havainnoimaan sitä, kuinka taivaltaminen luonnossa vuoren huipulle linkittyy ja voi avautua omaksi kasvutarinaksi, jossa oma identiteetti muokkautuu eikä sido meitä tuttuudella.

Videotaiteilijan työkuvaan kuuluisi:

*Yhdessä taivaltamismatka High Tatras -vuoristossa, Slovakiassa tai Pohjoismaissa v. 2020 (koronatilanteesta riippuen).
*Videotaiteilijan suunnittelutyö olisi aktiivista ja vastavuroista. Eli etenkin kaipaan videotaiteilijan omaa visiota toteutukseen.
* Työhön kuuluisi tietenkin kuvaus- ja editointityö.
*Työ kokonaisuudessa kestäisi n. 2 vkoa
* Työstä maksetaan palkka ja kuvausmatka- ja asumiskulut.

Työskentelyä tukee Espoon kaupungin myöntämä kohdeavustus ja Taike – Taiteen edistämiskeskuksen myöntämä taiteilija-apuraha Nadja Pärssiselle v. 2020.

Vapaamuotoiset hakemukset 22.5.2020 mennessä:
pluh86@gmail.com otsikolla (HAKU: Wanderlust-videotaiteilija)
*Kerro lyhyesti itsestäsi ja miksi olisit kiinnostunut Wanderlust-sooloprojektin aiheesta ja liitä mukaan 1-3 näyttettä työstäsi.

*Nopean hakemuskäsittelyn jälkeen tulee kutsu haastatteluun jatkoonpäässeille!

Lisätietoja: Nadja Pärssinen,  pluh86@gmail.com & 0401497025