Folkvirtaa-ohjaajakoulutus Jyväskylässä tammikuussa 2017

ILMOITTAJA: KESKI-SUOMEN TANSSIN KESKUS
8.12.2016

Folkvirtaa on veteen suunniteltu tanssitunti, joka ammentaa liikekielensä suomalaisesta kansantanssista. Musiikkina käytetään suomalaista kansanmusiikkia.

Vesi on elementtinä lempeä, mutta tarjoaa hyvän vastuksen. Vesi mahdollistaa tanssista nauttimisen tunteen kaikille, mutta myös nivelvaivaisille, liikuntarajoitteisille ja ylipainoisille. Veden vastus pakottaa aktivoimaan kehon lihaksia, keskivartalolihakset liikkeen tueksi ja raajojen lihakset saavat lempeän painon auttaen lihasta jäntevöitymään. Keskivartalolihasten vahvistaminen auttaa myös kuivalla maalla pitämään vartaloa kannatettuna ja näin ollen selkä ja hartiavaivat vähenevät.

Folkvirtaa eroaa muista vesijumpista siksi, että tuokiossa pyritään tanssillisuuteen, liikkeiden virtaavuuteen ilman, että käytäisiin tietoisesti eri lihasryhmiä läpi. Folkvirtaa tarjoaa 30-45 minuutin elämyksen vedessä.

Hae mukaan pilottikoulutukseen 12.1. mennessä osoitteeseen katariina@tanssikoulupilke.fi.

Kerro meille vapaamuotoisesti harrastustaustastasi ja miksi sinusta tulisi hyvä pilottiohjaaja Folkvirtaa -konseptiin. Mukaan mahtuu 10 koulutettavaa.

Koulutus järjestetään 27.-28.1. Jyväskylän Rantasipi Laajavuoressa.

Koulutuksen hinta on 80 euroa. Lisätietoja Katariina Hiukka p. 040 585 39 49.