Fyysisen työskentelyn ja ilmaisun kurssi kaikille esittävän taiteen ammattilaisille Kajaanissa

ILMOITTAJA: ROUTA COMPANY
2.12.2019

Routa Company järjestää joulukuussa 7.-8.12. yhteistyössä Vaara – kollektiivin kanssa Fyysisen työskentelyn ja ilmaisun työpajan esittävän taiteen ammattilaisille: tanssijoille, näyttelijöille, ohjaajille, dramaturgeille… Omaksi inspiraatioksi sekä hyödyksi tarkoitettu työpaja on kaksipäiväinen ja sen ohjaa tanssija Laura Koistinen.

La 7.12. klo 10-16 (sis. 45 min lounastauon + kahvitauon)
Su 8.12. klo 10-16 ( sis. 45 min lounastauon + kahvitauon)

Koko työpajan hinta on 50 e / hlö.

Työpajassa työskennellään, keskitytään, liikutaan, tanssitaan, tehdään tehtäviä ja harjoitteita, keskustellaan… Päivä koostuu kahdesta osasta, lämmittelystä ja työpajaosiosta. Lämmittely kestää n. 60-90 min, jonka aikana herätellään ja viritetään keho sekä mieli tulevaan päivään, liikutaan enimmäkseen itsenäisesti ja jonkin verran myös dialogissa. Harjoitteet ovat tanssijantyössä hyväksi havaittuja menetelmiä lämmittää keho kohti oman kapasiteetin käyttöä mahdollistavaa fyysistä työskentelyä sekä keskittymistä.

Toisessa osiossa tehdään tehtäviä, joissa tarkastellaan erityisesti erilaisia olemisen tiloja, fyysisen olemisen ja liikkeen laatuja, keskittymisen tasoja ja erilaisia suhtautumisia liikkeeseen, omaan liikkumiseen sekä ympärillä olevaan. Tarkastelemme myös sitä hetkeä ja mahdollisuutta, jolloin jokin harjoituksellinen tehtävä ja sen prosessi voi kiinnittyä ja tilallistua koreografiseksi tapahtumaksi. Sekä kehittelemme inspiraatioksi ja edelleen lämmittelyssä tehtyjä liikkeellisiä löydöksiä. Myös, nautitaan fyysisestä ja tanssillisesta työskentelystä.

Ilmoittautuminen kurssille 1.12. mennessä: laura.routatanssi@gmail.com / 0443777219