Gigle & Cirko: Kuinka paketoida elämys myytävään muotoon? Maksuton webinaari 25.8.

ILMOITTAJA: GIGLE & CIRKO
3.8.2021

Käytännönläheinen Elämystä pakettiin! -webinaari oman elämystarjonnan tuotteistamisesta

Miten elämyksiä voidaan tuotteistaa helposti ostettavaan muotoon? Elämystä pakettiin! on elämysalan toimijoille suunnattu käytännönläheinen, maksuton webinaari, joka järjestetään keskiviikkona 25.8. klo 11.00.

Teknologiaa elämysvälitykseen rakentavan Giglen ja Uuden Sirkuksen Keskuksen Cirkon järjestämän tilaisuuden tavoitteena on jakaa tietoa siitä, miten hyvällä tuotepaketoinnilla ja avoimella hinnoittelulla voidaan tehdä elämyksistä helposti ostettavia kokonaisuuksia ja madaltaa näin asiakkaan kynnystä tehdä ostopäätös.

Cirkon kesällä 2021 lanseeraamaan Elämyspalveluun on paketoitu suomalaista parhainta nykysirkusta helposti ostettaviksi paketeiksi. Asiakas voi ostaa elämyksen muutamalla klikkauksella automatisoidun ostamisen prosessin ja avoimen hinnoittelun avulla. Cirkon Elämyspalvelu on malliesimerkki hyvin tuotteistetusta tarjonnasta ja kokonaisuudesta, joka saa asiakkaan toivomaan niin suurta budjettia että kaikki esitykset olisi mahdollista hankkia juuri omaan tilaisuuteen. Välittömästi.

“Jokaisen hyvin tuotteistetun ja helposti ostettavan elämyksen takana on tuotteistamisen prosessi. Webinaarissa avataan tätä prosessia ja näytetään konkreettisesti miten tuotteistaminen on jokaiselle mahdollista,” kertoo Giglen toinen perustaja Inkeri Borgman.

Miten Cirkon tuotepaketointi eteni ja millaisia osa-alueita palveluiden paketointiin liittyi. Mikä oli haastavinta? Ja paukkuiko budjetti yli kipurajojen?

Ilmoittaudu webinaariin tästä linkistä ja hae tieto talteen.

Cirkon Elämyspalvelu