Grönlannin Pohjola-instituutti tukee kulttuurihankkeita arktisella alueella – Yli 100 000 Tanskan kruunun hakemusten dl 1.6.2021

ILMOITTAJA: THE NORDIC INSTITUTE IN GREENLAND
14.4.2021

Grönlannin Pohjola-instituutti (NAPA) myöntää vuosittain noin 3 miljoonaa Tanskan kruunua kulttuurihankkeille, jotka edistävät arktisen alueen näkökulmaa muualla Pohjolassa.

NAPAn kulttuuritukea voi hakea hankkeille,

  • jotka edistävät luovaa yhteistyötä pohjoismaisten ja arktisen alueen toimijoiden kesken
  • jotka osallistavat lapsia ja nuoria
  • jotka edistävät arktisen alueen näkökulmaa Pohjoismaissa grönlantilaisten yhteistyökumppaneiden kautta
  • ja jotka ovat ympäristön, yhteiskunnan tai ammatillisen kehittymisen näkökulmasta kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisia.

Lue lisää > 

Alle 100 000 Tanskan kruunun hakemuksen voi jättää oman aikataulun mukaisesti, mutta yli 100 000 Tanskan kruunun hakemukset on jätettävä viimeistään 1. kesäkuuta 2021.

Huomaa, että pohjoismaista rahoitusta saa tuettavilla hankkeilla olla korkeintaan 85 % budjetista. Yhteispohjoismaiseksi rahoitukseksi lasketaan kaikki viralliseen pohjoismaiseen yhteistyöhön kuuluvat rahoituslähteet, kuten Pohjoismaisen kulttuuripisteen hallinnoimat tukiohjelmat, Pohjoismainen kulttuurirahasto ja NAPAn kulttuurituet.

Lisätietoja antavat:

Per Bloch
+299 560308, per@napa.gl

Bula Larsen
+299 583944, bula@napa.gl


NAPA on Pohjoismaisen kulttuuripisteen sisarorganisaatio Grönlannissa ja yksi viidestä eri Pohjoismaissa sijaitsevasta kulttuurialan laitoksesta.