Guillermo Sarduyn nykytanssityöpaja Jyväskylässä tammikuussa

ILMOITTAJA: TANSSI- JA HYVINVOINTIPALVELUT LIIKE JA KEHO
30.12.2019

Ensiluokkaisen ja tasokkaan pedagogian omaava ammattitanssija ja tanssinopettaja Guillermo Sarduy opettaa tammikuussa 26.1.2020 Jyväskylässä. Harvinainen mahdollisuus treenata nykytanssia ansiokkaan opettajan johdolla. Guillermo tanssii nykytanssijana pääkaupunkiseudulla.

Guillermo on saanut koulutuksensa Escuela Professional de Arte Samuel Feijoó:sta ja Escuela de Arte Alonso:sta. Hänen pääaineinansa olivat afrokuubalainen folklor, nykytanssi ja baletti. Sivuaineina Guillermo opiskeli laulua ja perkussiota. Kuubassa Guillermo tanssi 8 vuotta Havannan kansallisryhmän Conjunto Folklórico Nacional de Cuban ensitanssijana (solista principal).

Guillermon koreografioima teos ALTA voitti kaksi palkintoa 2019: Screendance BEST FILM TDP19 international dance festifal ja AUDIENCE AEARD Flatlands Dance Film Festifal.

Guillermon ura nykytanssijana Suomessa on vaikuttava. Hän on työskennellyt monissa suomalaisissa produktioissa, kuten Joona Halosen: Hetken Keltainen,  Straight, Nolla Nolla ja Tight, Helsingin kaupunginteatterin teoksessa Kuka pelkää tappajahaita, Kirsi Monnin ActsandAffects -teoksessa sekä Glims and Gloms -tanssiryhmän teoksissa. Hän on tanssijana ja opettajana hyvin kunnianhimoinen. Vaativuudestaan huolimatta hän innostaa oppilaitaan rennolla mielellä aina pilke silmäkulmassa.

Guillermon nykytanssitunnilla keskitytään orgaanisen liikkumistavan löytämiseen. Tunti koostuu tekniikkaharjoitteista, lattiatekniikasta, akrobatiasta ja parityöskentelystä. Lisäksi tunnilla tehdään monipuolisia voima- ja liikkuvuusharjoitteita, jotka parantavat vartalonkäytön hallintaa sekä lisäävät kehon liikkuvuutta. Opeteltuja tekniikoita hyödynnetään tunnilla lyhyitä koreografioita tehtäessä.

Guillermon nykytanssitunnilla jokainen kehittää ja rikastuttaa omaa liikekieltään omaan tahtiin ja harjoittelee omista lähtökohdistaan. Vaikka Guillermon nykytanssitunnit ovat kohtalaisen haastavia, palkitsevat ne lopulta pitkäjänteisen uurastajan.

Vaatimustasona tunnille kokemus nykytanssista tai vastaavasta on suotavaa.

Varusteiksi tunnille: polvisuojat sekä hengittävät ja joustavat vaatteet.

Tule kokemaan Guillermon kurssien ainutlaatuinen upea tunnelma ja tasokas pedagogia. Ilmoittaudu mukaan ja varmista paikkasi tammikuun kurssille.

SUNNUNTAI 26.1.2020
KLO 14.15-15.45 NYKYTANSSI
1x90min. kurssi 30€ / 27€* (opiskelijat, työttömät, kotiäidit ja eläkeläiset)
Tunti pidetään Jyväskylän Tanssiopiston tiloissa Vapaudenkatu 48-50.
Maksutavat: lasku, Smartum, Eazybreak ja Sporttipassi

Ilmoittaudu työpajaan viimeistään 12.1.2020: https://www.liikejakeho.fi/tanssi/ilmoittautuminen/
Kurssit järjestää: Tanssi- ja hyvinvointipalvelut Liike ja Keho

Lisätietoja: hilja@liikejakeho.fi