Hae 1-2 kk residenssiin Kolin kansallismaisemaan! Haut viim. 31.8.

ILMOITTAJA: KOLIN RYYNÄNEN
4.8.2021

Kiinnostaako työskentely taiteilijaresidenssissä erityisen inspiroivassa paikassa? Haku vuoden 2022 Kolin Ryynäsen taiteilijaresidenssin paikkoihin on auki elokuun loppuun asti!

Olemme avoimia kaikille taiteenaloille. Residenssissämme on erikseen asuin- ja työskentelytilat, joten sovellumme hyvin myös perheille. Voit hakea residenssiimme 1-2 kuukaudeksi. (Huomaa, että residenssimme sijaitsee suositun Gastro-pub Kolin Ryynäsen yläkerrassa ja ravintolasta saattaa kantautua residenssiin ääniä ravintolan ollessa auki. Jos etsit hiljaisuutta työskentelyysi, parhaita kuukausia ovat marraskuu, joulukuu, tammikuu ja huhtikuu.)

Residenssivuokra on 390 € kuukausi. Asuintiloissamme on majoitusmahdollisuus neljälle hengelle. Residenssivuokraan kuuluu mahdollisuus pitää näyttely Gastro-pub Kolin Ryynäsen tiloissa.

Jos kiinnostuit, lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen koliresidence@gmail.com elokuun 2021 loppuun mennessä!

Kerro hakemuksessasi, miksi haluat tulla Kolin Ryynäsen residenssiin, mitä haluat tehdä residenssiaikanasi, milloin toivot pääseväsi residenssiin ja kuinka kauan haluat viipyä. Huomaa, että painotamme valinnoissamme Kolin kyläläisten osallistamista, joten suhtaudumme myönteisesti näyttelyihin, työpajoihin ja muuhun paikallisia osallistavaan toimintaan.

Lisätietoja residenssistä täällä.

Hakemukset käsittelee Kolin kulttuuriseura ry:n hallitus, eikä niitä luovuteta hallituksen ulkopuolisille. Ilmoitamme valinnoista syyskuun 2021 loppuun mennessä. Vastaamme mielellämme kysymyksiin osoitteessa koliresidence@gmail.com