Hae esiintyjäksi Verohallinnon Instagramiin

ILMOITTAJA: VEROHALLINTO
30.11.2020

Kulttuuria kaamokseen! Etsimme pimeyden piristykseksi kevyitä livetoteutuksia Instagram-kanavallemme. Voit olla soittaja, laulaja tai molempia; voit vetää soolona, duona; voit tanssia, vetää stand uppia, lukea katkelman kirjastasi, maalata tai soittaa levyjä – haemme artisteja laidasta laitaan.

Tärkeintä on, että sinun on mahdollista toteuttaa esityksesi livelähetyksenä Instagramissa. Livejä esitetään joulukuussa arki-iltaisin klo 19. Toteutus tehdään suoraan Verohallinnon Instagramiin ja voit tehdä sen vaikka omalta kotisohvaltasi.

Tarjoamme:
Esityksistä maksetaan 800 € palkkio.

Osallistumisen kriteerit:
Sinulla on julkinen Instagram-tili ja mielellään kokemusta instaliven tekemisestä. Toki opastamme tarvittaessa.

Esityksesi soveltuu mobiilissa toteutettavaksi ja sinulla on tarvittavat välineet – pelkkä puhelinkin riittää, mutta jalustasta, mobiilimikrofoneista ja hyvästä valaistuksesta voi olla hyötyä.

Olet valmis tekemään instaliven joulukuussa jonain arki-iltana klo 19. Esityksesi kestää vähintään 15 minuuttia ja enintään 30 minuuttia. Päivämäärä sovitaan kanssasi erikseen.

Esityksesi soveltuu myös nuoremmalle yleisölle eikä sisällä esimerkiksi k-18 vitsejä, sanastoa, audiota tai kuvastoa.

Esityksen ei tarvitse olla jouluinen, vaikka joulun alla eletäänkin.

Täytä hakemus linkistä ja liitä mukaan lyhyt suunnitelma esityksestäsi sekä noin 30 sekunnin mittainen videotervehdys, jossa kerrot, mikä on taitosi ja mitä haluat esittää. Emme etsi viimeisteltyjä hakuvideoita, vaan ihmistä, joka kertoo kameralle omasta osaamisestaan.

Hae mukaan

Olemme yhteydessä kiinnostaviin esiintyjiin mahdollisimman pian. Haku päättyy 20.12.