Hae Lapuan kansalaisopiston taidekoulun tanssin tuntiopettajaksi 26.8.2019-11.5.2020

ILMOITTAJA: LAPUAN KANSALAISOPISTO
23.5.2019

Lapuan kansalaisopiston taidekoulun tanssin tuntiopettajan tehtävä ajaksi 26.8.2019-11.5.2020

Tule meille tanssin tuntiopettajaksi lukuvuodeksi 2019-2020!

Lapuan Taidekoulu on vuonna 2000 perustettu taiteen perusopetusta järjestävä oppilaitos. Taidekoulu toimii Lapuan kansalaisopiston alaisuudessa. Tarjoamme yleisen oppimäärän mukaista tanssitaiteen perusopetusta. Tanssitaiteen opetuksen painopiste on baletissa. Taidekoulussa voi lisäksi opiskella kuvataiteita, käsityötä ja teatteria. Taidekoulussa tehdään tiivistä ja luovaa yhteistyötä yli oppiainerajojen. Yhteistyö korostuu tulevana lukuvuona, kun taidekoulu viettää 20-vuotisjuhlavuotta. Taidekoulu tekee yhteistyötä Balettiyhdistys Illuusian kanssa mm. kevätnäytösten järjestämisessä.

Tanssitaiteen opetusta on lukuvuositasolla n. 550 tuntia ja opetettavia ryhmiä on 17. Opetuskauden pituus on 30 viikkoa. Opetusryhmät on jaettu ikäryhmittäin. Ryhmät koostuvat 5-16 vuotiaista lapsista ja nuorista. Lisäksi kansalaisopisto järjestää aikuisten balettikursseja. Kansalaisopistossa on mahdollista pitää myös muita tanssin ja liikunnan kursseja. Työ sisältää jonkin verran muun työn osuutta (esim. kevätnäytösten järjestäminen). Opintoryhmät kokoontuvat opiston opetustiloissa viihtyisässä Kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa. Tanssin tuntiopettajan tehtävä voi mahdollisesti jatkossa muuttua tanssin opettajan päätoimiseksi viraksi.

Odotamme hakijalta vähintään tanssinopettajan (AMK) koulutusta, kokemusta lasten ja nuorten parissa työskentelemisestä, tanssitaiteen perusopetuksen tuntemusta, suuntautumista erityisesti baletin opettamiseen sekä kykyä suunnitella koreografioita. Arvostamme kehittävää ja innostavaa työotetta sekä yhteistyökykyä.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava nähtäväksi lain (504/2002) tarkoittama rikostaustaote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan uhalla, että valinta muutoin raukeaa.

Hakijat voidaan kutsua haastatteluun ja opetusnäytteeseen.

Lisätietoja
http://www.taidekoulu.net ja http://www.lapua.fi/kansalaisopisto

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kansalaisopiston-taidekoulun-tanssin-tuntiopettaja-236809/?r=1&fbclid=IwAR1CGkPrANUWzljm9GaiwXwQYq_lV9pSMdSOfJztZmYOj2c5B7NtPHmdC_E