Hae matkatukea marraskuun CINARSiin – hakuaikaa jatkettu 23.5. saakka!

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS
17.5.2018

CINARS on Montrealissa, Kanadassa joka toinen vuosi järjestettävä suuri esittävien taiteiden (tanssi, teatteri, sirkus, musiikki) messu- ja showcasetapahtuma. Tänä vuonna CINARS järjestetään 12-17.11. ja Tanssin tiedotuskeskus on messuilla mukana yhteispohjoismaisella messuosastolla. Osastolla on mukana myös Sirkuksen tiedotuskeskus.

CINARSiin osallistuu noin 1500 osallistujaa 40 maasta ja sen showcasessa ja OFF-CINARS-ohjelmistossa nähdään 170 esitystä. Järjestäjänä toimii kansainvälistä esitysvientiä ja promootiota edistävä CINARS-organisaatio.

Lue lisää Cinarsista: http://www.cinars.org/

Tanssin tiedotuskeskus tukee kolmen tanssitaiteilijan tai tanssin tuottajan osallistumiskuluja CINARSiin enintään 1500 eurolla / henkilö.

Matkatuki on tarkoitettu kattamaan osan matka-, majoitus- ja rekisteröitymiskuluista. Tuki maksetaan toteutuneita kuluja vastaan. Matkatukea voivat hakea niin kansainvälistä kokemusta omaavat kuin ensikertalaisetkin.

Matkatuen saajan toivotaan osallistuvan seuraaviin Tiedotuskeskuksen järjestämiin koulutuksiin, joiden tavoitteena on vahvistaa tanssin ammattilaisten viestintäosaamista:

12.6. klo 13-18.45 Viestintäkoulutus

Lue lisää: https://www.danceinfo.fi/ilmoitustaulu/viestintakoulutus-sirkuksen-ja-tanssin-kentan-ammattilaisille/

15.8. klo 15-18.00 Oman hissipuheen pitäminen ja palautekeskustelu

24.-25.10. Kaksipäiväinen koulutus, jonka aiheena on oman kansainvälistysmistrategian tekeminen

Lisäksi matkatuen saaja sitoutuu tekemään Tiedotuskeskukselle matkaraportin, joka voidaan julkaista blogi-kirjoituksena Tiedotuskeskuksen sivuilla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 23.5. mennessä projektipäällikkö Riitta Aittokalliolle riitta.aittokallio@danceinfo.fi.

Vastaa hakemuksessa seuraaviin kysymyksiin:

– Millaista kansainvälistä kokemusta sinulla on?
– Millaisia kansainvälisiä suunnitelmia sinulla tai ryhmälläsi on?
– Miten uskot CINARSin tukevan suunnitelmiasi?

Päätökset tehdään hakemusten perusteella 25.5. mennessä.