Hae mukaan luovien alojen välittäjätoimijoiden Välittäjäverkostoon! Haku auki 28.3. asti

ILMOITTAJA: AGMA
15.3.2023

Toimitko välittäjäroolissa luovilla aloilla ja haluaisit pallotella ajatuksia välittäjäkollegan kanssa johonki yrityksesi toimintoon tai kehityskohteeseen liittyen? Kaipaatko ehkä uusia näkökulmia tai kokemusten jakamista? Hae mukaan AGMAn Välittäjäverkostoon!

Mikä Välittäjäverkosto?

Välittäjäverkosto on luovien alojen välittäjätoimijoita yhteentuova sparrailuverkosto, jonka tehtävä on edesauttaa tiedon, kokemusten ja parhaiden käytäntöjen jakamista luovilla aloilla toimivien välittäjien kesken, jotta kasvu ja kansainvälistyminen olisivat kaikille yhdessä askelen lähempänä.

Miksi hakea mukaan?

  • Välittäjäverkoston kautta pääset tapaamaan välittäjäkollegoita poikkialaisesti ja luomaan uusia kontakteja
  • Sparrailuparin kanssa voit pallotella ajatuksia yrityksesi toimintaan, suunnitelmiin ja haasteisiin liittyen
  • Sparrailuparilta ja verkoston muilta toimijoilta voit saada uusia näkökulmia, kuulla parhaita käytäntöjä ja kokemuksia erilaisista välittämiseen ja kansainvälistymiseen liittyvistä teemoista

Miten mukaan?

Välittäjäverkostoon voi hakea mukaan erillisenä hakuaikana, joita järjestetään 1-2 kertaa vuodessa. Kevään 2023 haku on nyt auki ja päättyy 28.3.!

Mukaan haetaan lomakkeella, jossa pääset valitsemaan itsellesi ja yritystoiminnallesi kiinnostavat ja tärkeät aiheet, joista haluaisit vaihtaa ajatuksia. Hakijoista valitaan näiden aiheiden perusteella vertaismentoroinnin hengessä sparrailuparit. Ensimmäiset keskusteluparit muodostetaan maalis-huhtikuussa 2023. Sparrailuparit tapaavaat 2–3 kertaa kevään aikana yhdessä sopiminaan aikoina. Mukaan mahtuu maksimissaan 20 osallistujaa.

 Kiinnostaa! Mistä saan lisää tietoa?

Lisätietoa Välittäjäverkostosta ja hakulomake AGMAn sivuilta ›