Hae mukaan opintomatkalle IETM-tapaamiseen Brysseliin

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS
1.6.2017

Tanssin Tiedotuskeskus järjestää loppuvuodesta 2017 kaksi opinto- ja verkottumismatkaa, joista toinen on Brysselin IETM-tapaamiseen marraskuussa.

Mistä on kyse?

IETM on eurooppalainen esittävien taiteiden ammattilaisverkosto. Syksyn IETM-tapaaminen järjestetään 23.-26.11. Brysselissä. Tapahtuma kokoaa yhteen esittävien taiteiden ammattilaiset ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuoleltakin. Tapahtuma koostuu keskusteluista, seminaareista, pienryhmätyöskentelystä, laajasta esitysohjelmistosta sekä verkottumisesta. Brysselin tapaamisen teemana on ”Art in the age of populism” (Lue lisää: https://www.ietm.org/en/Brussels).

Kenelle?

Opintomatkalle voivat hakea kaikki tanssitaiteilijat ja -tuottajat, joilla on halu verkottua kansainvälisesti.

Hakemuksessa tulee perustella miten opintomatkasta olisi hyötyä hakijalle sekä mahdollisille muille tahoille tai yhteisöille ja minkälaisia kansainvälistymistavoitteita se ajaisi.

Tiedotuskeskus kustantaa osallistujille lennot sekä majoituksen paikan päällä. Osallistujan maksettavaksi jää rekisteröitymismaksu sekä mahdolliset muut kustannukset (esitysliput, ateriat, jne). Toivomme, että matkalle osallistutaan koko tapahtuman ajaksi. Huomioithan, että lähtöpäivä voi olla jo 22.11.

Ennen opintomatkaa järjestetään yhteinen valmistava tapaaminen Tiedotuskeskuksen toimistolla, jossa perehdytään tapahtuman ohjelmaan. Osallistujat sitoutuvat tekemään Tiedotuskeskukselle myös matkaraportin.

Lähetä hakemus perusteluineen sekä ansioluettelo 14.8. mennessä: katarina.lindholm@danceinfo.fi

Päätökset tehdään hakemusten perusteella 18.8. mennessä ja matkajärjestelyihin ryhdytään heti tämän jälkeen.

Lisätietoa:

Kansainvälisten asioiden koordinaattori Katarina Lindholm
puh. 040 182 1621, katarina.lindholm@danceinfo.fi

Lisää IETM-verkostosta ja Plenary-tapaamisista: http://www.ietm.net