Hae mukaan opintomatkalle IETM-tapaamiseen Portoon. Huom! Haku auki vain 16.3. saakka

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS
12.3.2018

Tanssin Tiedotuskeskus järjestää vuonna 2018 vähintään kaksi opinto- ja verkottumismatkaa, joista ensimmäinen on Porton IETM-tapaamiseen huhtikuussa.

Mistä on kyse?

IETM on eurooppalainen esittävien taiteiden ammattilaisverkosto. Kevään IETM-tapaaminen järjestetään 26.-29.4. Portossa. Tapahtuma kokoaa yhteen esittävien taiteiden ammattilaiset ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuoleltakin. Tapahtuma koostuu keskusteluista, seminaareista, pienryhmätyöskentelystä, laajasta esitysohjelmistosta sekä verkottumisesta. Porton tapaamisen teemana on ”How do the focal points on today’s maps evolve, how do the centres shift and the peripheries transform? How art relates to the processes of transforming centres of creation, dissemination and decision-making.”

Lue lisää täältä

Kenelle?

Opintomatkalle voivat hakea kaikki tanssitaiteilijat ja -tuottajat, joilla on halu verkottua kansainvälisesti. IETM-tapaamisen teeman huomioiden toivomme hakemuksia erityisesti pääkaupunkiseudun ulkopuolella toimivilta.

Hakemuksessa tulee perustella miten opintomatkasta olisi hyötyä hakijalle sekä mahdollisille muille tahoille tai yhteisöille ja minkälaisia kansainvälistymistavoitteita se ajaisi.

Tiedotuskeskus kustantaa 3-4 osallistujille lennot sekä majoituksen paikan päällä. Osallistujan maksettavaksi jää rekisteröitymismaksu sekä mahdolliset muut kustannukset (esitysliput, ateriat, jne). Toivomme, että matkalle osallistutaan koko tapahtuman ajaksi. Huomioithan, että lähtöpäivä voi olla jo 25.4.

Osallistujat sitoutuvat tekemään Tiedotuskeskukselle myös matkaraportin, joka voidaan myös julkaista blogi-kirjoituksena Tiedotuskeskuksen sivuilla.

Huom. Hakuaika on vain tämän viikon! Lähetä hakemus perusteluineen sekä ansioluettelo 16.3. klo 16:00 mennessä: riitta.aittokallio@danceinfo.fi

Päätökset tehdään hakemusten perusteella 19.3. ja matkajärjestelyihin ryhdytään heti tämän jälkeen.

Lisätietoa:

Projektipäällikkö Riitta Aittokallio
puh. 040 779 8115, riitta.aittokallio@danceinfo.fi

Lisää IETM-verkostosta ja Plenary-tapaamisista