Hae nyt: Vientivalmennus – Työkaluja kansainvälisen toiminnan vahvistamiseen

ILMOITTAJA: TANSSIN JA SIRKUKSEN TIEDOTUSKESKUKSET
5.9.2019

Tanssin ja sirkuksen tiedotuskeskukset avaavat syyskuussa kolme kansainvälistymiseen tähtäävää hakua:

1. TPAM Performing Arts Meeting in Yokohama -verkostoitumismatka (Japani, 02/2020)
2. IPAY International Performing Arts for Youth -messumatka (USA, 01/2020)
3. Vientivalmennus marraskuussa 2019 Suomessa (etusijalla TPAM- ja IPAY-matkoille osallistuvat)

Haut ovat osa Sirkuksen ja Tanssin tiedotuskeskusten yhteistä hanketta, joka vahvistaa tanssin ja sirkuksen kansainvälistä näkyvyyttä, vientiä ja verkostoja Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa vuosina 2019–2020. Hanke on saanut rahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.


Nyt auki: Haku vientivalmennukseen – Työkaluja kansainvälisen toiminnan vahvistamiseen

Kenelle: Sirkuksen ja tanssin ammattilaisille: tuottajille, taiteilijoille ja managereille, joilla on jo kansainvälisen työn kokemusta ja jotka haluavat kehittää ja syventää osaamistaan kansainvälisen strategian toimeenpanemisessa ja omien tavoitteiden saavuttamisessa. Koulutus on suunnattu ensisijaisesti tiedotuskeskusten messuhankkeisiin osallistuville tai mukaan hakeville ammattilaisille (PAMS, IPAY, TPAM ja CINARS – katso ajankohtaiset hakuilmoitukset). Myös messuhankkeen ulkopuolisilla on mahdollisuus hakea koulutukseen.

Aika: Tiistai 19.11.2019 klo 9.00–17.00 sekä keskiviikko 20.11. klo 9.00–17.00, lisäksi vapaaehtoista iltaohjelmaa.
Huom! Valmennukseen valitut sitoutuvat osallistumaan molempina päivinä.

Paikka: Sirkuksen tiedotuskeskus, Mariankatu 15 B, Kruununhaka, Helsinki

Hae 29.9. mennessä. Koulutukseen valituille ilmoitetaan 4.10.

Osallistujamäärä: 14 osallistujaa: 7 sirkuksen ja 7 tanssin ammattilaista.

Koulutuksen kieli on englanti ja vetäjinä toimivat Yohann Floch ja Marie Le Sourd, jotka määrittelevät koulutuksen tavoitteen näin:

”to develop and strengthen Finnish dance and circus companies’ capacity to reflect on their international positioning, to grow internationally, tour and promote themselves; work on international marketing and communication plans, strategic development, including collaboration and co-production, promotion and international sales, touring networks and contextualised operating models”.

Näin haet:

Lähetä vapaamuotoinen hakemus perusteluineen viimeistään 29.9.2019
Tanssin hakemukset + CV
: katarina.lindholm@danceinfo.fi
Sirkuksen hakemukset (ei CV-liitettä): lotta.nevalainen@sirkusinfo.fi

Kerro hakemuksessa millä tavalla osallistumisesi tukisi omaa kansainvälistymistäsi ja ammatillista kehitystäsi sekä projektejasi.

Huom! Voit hakea myös verkostoitumismatkalle joko TPAMiin tai IPAYhin.

Tanssin ja Sirkuksen tiedotuskeskukset tekevät valinnat hakemusten perusteella 4.10. mennessä.

Lisää kouluttajista:

Yohann Floch is a cultural consultant working internationally on communication, strategic development, international networking, artistic programming and cultural policy. He is the Programme Coordinator at Dansehallerne (Denmark), developing a transnational artistic residency programme as well as a Nordic innovative leadership platform. Having contributed to many European cooperation projects supported by Creative Europe and Erasmus + programmes, Floch is also one of the key resource-persons associated to the coaching of performing arts companies within a new internationalisation programme for the arts and cultural sector in France.

Marie Le Sourd is the Secretary General of On the Move. She is the coordinator of a pilot mentoring programme for the internationalisation of practices of 18 theatre / dance / music companies and groups and 8 visual arts organisations. She also mentors artists and companies for various organisations in Europe.

Koulutuksen toteuttavat yhteistyössä Sirkuksen ja Tanssin tiedotuskeskukset. Lisätietoja vientivalmennuksen sisällöstä: Lotta (lotta.nevalainen@sirkusinfo.fi) tai Katarina (katarina.lindholm@danceinfo.fi).