Hae opintomatkalle IETM-tapaamiseen Hulliin

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS
9.1.2019

Tanssin Tiedotuskeskus järjestää keväällä 2019 kaksi opinto- ja verkottumismatkaa, joista ensimmäinen on Hullin IETM-tapaamiseen maaliskuussa.

Mistä on kyse?

IETM on eurooppalainen esittävien taiteiden ammattilaisverkosto. Kevään IETM-tapaaminen järjestetään 28.-31.3. Hullissa, Englannissa. Tapahtuma kokoaa yhteen esittävien taiteiden ammattilaiset ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuoleltakin. Tapahtuma koostuu keskusteluista, seminaareista, pienryhmätyöskentelystä, esitysohjelmistosta sekä verkottumisesta.

Hullin tapaamisen teemana on ”The reality of inclusion in today’s societies, in their artistic representations and in the process of creation”.

Lue lisää täältä: https://www.ietm.org/en/hull

Kenelle?

Opintomatkalle voivat hakea kaikki tanssitaiteilijat ja -tuottajat, joilla on halu verkottua kansainvälisesti. IETM-tapaamisen teeman huomioiden toivomme hakemuksia erityisesti inklusiivisen taiteen tekijöiltä ja asiantuntijoilta.

Hakemuksessa tulee perustella miten opintomatkasta olisi hyötyä hakijalle sekä mahdollisille muille tahoille tai yhteisöille ja minkälaisia kansainvälistymistavoitteita se ajaisi.

Tiedotuskeskus kustantaa 3-4 osallistujalle lennot sekä majoituksen paikan päällä. Osallistujan maksettavaksi jää rekisteröitymismaksu sekä mahdolliset muut kustannukset (esitysliput, ateriat, päivärahat jne). Toivomme, että matkalle osallistutaan koko tapahtuman ajaksi. Huomioithan, että lähtöpäivä voi olla jo 27.3.

Osallistujat sitoutuvat tekemään Tiedotuskeskukselle myös matkaraportin, joka julkaistaan blogi-kirjoituksena Tiedotuskeskuksen sivuilla.

Lähetä lyhyt hakemus perusteluineen sekä ansioluettelo 24.1. klo 16:00 mennessä: riitta.aittokallio@danceinfo.fi

Päätökset tehdään hakemusten perusteella 29.1. ja matkajärjestelyihin ryhdytään heti tämän jälkeen.