Hae Pariisin taiteilijakaupungin säätiön ateljeeasuntoon – haku 1.-31.3.

ILMOITTAJA: PARIISIN TAITEILIJAKAUPUNGIN SÄÄTIÖ
23.2.2021

Pariisin taiteilijakaupungin säätiö julistaa kuva-, sävel- ja tanssitaiteilijoiden, muotoilijoiden sekä arkkitehtien haettavaksi yhdeksän ateljeeasuntoa Pariisin taiteilijakeskuksessa, Cité Internationale des Arts’issa, välille syyskuu 2021 – elokuu 2022. Valinnassa painotetaan työsuunnitelman laatua ja taiteilijan omaa motivaatiota.

Ateljeen vuokra yhdeltä henkilöltä on 480–670€ kuukaudessa, ja se määräytyy työskentelyjakson pituuden ja ateljeen koon mukaan. Ateljeet ovat 35/40 m² tai 25/27 m² studioita. Tarkemmat tiedot vuokrista: www.citedesarts.fi. Vuokra ja muut maksut tarkistetaan aina tammikuussa. Stipendiaatti vastaa itse maksuista koko siltä ajalta, joksi ateljee on myönnetty hänen käyttöönsä.

Lyhin yhtäjaksoinen työskentely Citéssä on 2 kk, pisin vuosi (yleensä 3-6 kk), vain erityisestä syystä voi hakea 1 kk oleskelua. Hakijoita kehotetaan huomioimaan suunnitelmassaan, että vierailun alkuun ja loppuun sisältyy aina siivouspäiviä, jolloin ateljeet eivät ole käytettävissä.

Pariisin taiteilijakaupungin säätiö on vuodesta 2019 alkaen tiivistänyt yhteistyötä Institut finlandais’n kanssa Pariisissa. Instituutti pyrkii tarjoamaan säätiön taiteilijoille erilaisia mahdollisuuksia verkostoitua paikallisten taide- ja kulttuurialan toimijoiden kanssa. Lisätietoa yhteistyöstä hakulomakkeessa.

Lisätietoa säätiöstä ja Citéstä sekä sähköinen hakulomake ovat saatavilla säätiön sivuilla www.citedesarts.fi. Sähköinen hakulomake aukeaa 1.3.2021 ja on lähetettävä 31.3.2021 klo 16.00 mennessä. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.

Hakutiedustelut info@citedesarts.fi
sekä arkisin klo 12-18 säätiön sihteeri Jussi Rauvola, p. 040 774 1846.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Information about international open calls, auditions etc:
dancingopportunities.com

Kansainvälisiä avoimia hakuja, tanssialan työpaikkoja ja koetansseja:
dancingopportunities.com