Muistutus: Hae tanssin ja sirkuksen verkostoitumismatkalle Pietariin 25.3.–29.3.2020

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS
23.1.2020

Tanssin ja Sirkuksen tiedotuskeskukset järjestävät yhteisen tanssin- ja sirkuskentän taiteilijoille ja tuottajille suunnatun verkostoitumismatkan Pietariin 25.3.–29.3.2020. Verkostoitumismatkalle valitaan mukaan 3 tanssin ja 3 sirkuksen taiteilijaa tai tuottajaa, joille kansainvälinen toiminta ja verkostoituminen Venäjällä on ajankohtaista.

Matkan aikana 

Verkostoitumismatkan ohjelmaan kuuluu tutustuminen pietarilaisiin esittävien taiteiden organisaatioihin ja näyttämöihin. Ohjelmaan kuuluu muun muassa:

Vierailu Dance4Kids festivaalilla ja Kannon Dance keskuksessa
Tutustuminen Sdvig -esittävien taiteiden teatteriin
Tutustuminen Upsala sirkukseen
Vierailu Pietarin talvisirkuksen museoon ja arkistoon
Tutustuminen Suomen Pietarin instituuttiin
Ohjelma tarkentuu lähempänä matkaa.

Matkan osallistujia pyydetään laatimaan yhteinen blogiteksti matkan annista valokuvien kera mahdollisimman nopeasti matkan päättymisen jälkeen.
Blogiteksti julkaistaan tiedotuskeskusten verkkosivuilla ja kuvamateriaalia tullaan käyttämään tiedotuskeskuksen viestinnässä mm. sosiaalisen median kanavissa.

Matka- ja majoitustuki osallistujille:

Tanssin tiedotuskeskuksen Venäjä-ohjelma tukee junalippu- ja majoituskuluja sekä tarjoaa Dance4Kids festivaalin esitysliput. Osallistujien itse maksettavia kuluja ovat tuen ylittävien matka- ja majoituskulujen lisäksi  viisumikulut, ruokailut, julkinen liikenne sekä ja muut mahdolliset kulut.

Kuinka hakea mukaan?

Ilmoita kiinnostuksestasi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot millä tavalla osallistumisesi tukisi ammatillista kehitystäsi erityisesti Venäjällä sekä miten matkalla syntyviä kontakteja on tarkoitus käyttää.

Lähetä suunnitelmasi sähköpostilla viimeistään pe 31.1.2020 mennessä Venäjä-ohjelman koordinaattorille Anita Parrille: anita.parri@danceinfo.fi

Tiedustelut: anita.parri@danceinfo.fi  p. 044 237 7459 tai lotta.nevalainen@sirkusinfo.fi p. 050 303 8339