Hae tanssitaiteen koulutukseen Keski-Pohjanmaan kansanopistoon

ILMOITTAJA: KESKI-POHJANMAAN KANSANOPISTO
1.11.2016

HAE TANSSITAITEEN KEVÄÄN MITTAISEEN KOULUTUKSEEN
Keski-Pohjanmaan kansanopiston kevätlukukauden mittaisella tanssitaidelinjalla voit kehittää taitojasi tanssijana ja syventää tietämystäsi tanssinkentästä.

Opinnot auttavat valmistautumaan tanssin ammattikoulutuksien pääsykokeisiin, mutta sopivat myös kaikille, jotka haluavat viettää intensiivisen kevään tanssin parissa.

Opinnot vahvistavat opiskelijan tanssiteknistä osaamista, luovuuden esiintuloa, liikkeeseen heittäytymistä sekä herättelee omaa taiteellista ajattelua. Opetus tarjoaa kevään aikana kattavan kuvan siitä, mitä tanssi ja tanssin koulutus on nykypäivänä Suomessa ja ulkomailla.

Kevään aikana tutustutaan tanssijan työhön tehden kaksi produktiota: työstetään ohjatusti oma soolo sekä esiinnytään ammattikoreografin tekemässä ryhmäteoksessa.

Koulutus antaa eväitä oman tien löytämiseksi ja omien tavoitteiden kirkastamiseksi myös alasta riippumatta. Omaa elämää, elämäntilannetta ja omaa itseä kehitetään kokonaisvaltaisesti läpi koko kevään taideaineiden lisäksi oman opintopolun sekä hyvinvoinnin ja liikunnan opintojaksoilla.

Opetus on monipuolista ja korkealaatuista. Tanssin opettajina on laaja kaarti alansa huippuja, jotka toimivat aktiivisesti tanssin kentällä niin Suomessa kuin ulkomailla, muun muassa Sonya Lindfors, Elina Hauta-aho, Giorgio Convertito, Terhi Kuokkanen.

Edellisten ryhmien opintomatkoista ja tanssitaidelinjalla opiskelusta voit lukea blogeistamme: http://www.sharedvisions.blogspot.com
http://www.tanssilinjanblogi.blogspot.fi/

Linja on tarkoitettu kaikille tanssista kiinnostuneille ja erityisesti tanssin ammattiopintoihin tähtääville.

HAKEMINEN: Hakuaika päättyy 9.12.2016
Täytä hakulomake osoitteessa www.kpedu.fi/kansanopisto

Lisätietoja:
Linjan vastuuopettajana toimii tanssinopettaja Elina Hauta-Aho: elina.hautaaho@gmail.com
Käytännön asiat: Seija Prittinen, puh. 0408085035, seija.prittinen@kpedu.fi