Hae vapaaehtoiseksi Pohjoismaiden suurimpaan tanssikatselmukseen! – DL 17.4.

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS
12.4.2022

[For the text in English, click here ›]

Ice Hot Nordic Dance Platform järjestetään Helsingissä 29. kesäkuuta – 3. heinäkuuta 2022. Nelipäiväinen ammattilaistapahtuma esittelee pohjoismaista nykytanssia 150 taiteilijan voimin lähes 300 kansainväliselle ostajalle. Ohjelmisto koostuu esityksistä, taiteilijoiden pitchauksista ja seminaareista, jotka levittäytyvät upouuden Tanssin talon lisäksi Kaapelitehtaan muihin tiloihin, Aleksanterin teatterille ja Vallilan Kansallisteatterin näyttämöille.

Tapahtuman vapaaehtoisena pääset kurkistamaan suuren kansainvälisen tapahtumatuotannon kulisseihin! Tehtävät eivät vaadi aiempaa alan kokemusta vaan kiinnostus tapahtumatuotannon käytännöntehtäviä kohtaan riittää. Arvostamme ihmisläheistä, reilua ja luotettavaa työotetta. Huomioithan, että tapahtuman kieli on englanti.

Tarjoamme vapaaehtoisille tehtäviä eri osa-alueilla:

Asiakaspalvelu: Tehtävässä työskentelet tapahtuman infopisteessä Kaapelitehtaalla tai muiden tapahtumapaikkojen aulatiloissa ohjaten ja neuvoen yleisöä. Asiakaspalvelutehtäviin lasketaan myös näyttämöiden takatilojen viihtyvyyteen liittyvät tehtävät, joissa saatat huolehtia mm. siitä, että esiintyjillä on saatavilla pientä purtavaa ja puhtaita pyyhkeitä. Näissä tehtävissä tapaat tapahtuman kansainväliset vieraat ja taiteilijat!

Tekninen tuotanto: Vapaaehtoisena avustat ammattilaisia erilaisissa tapahtuman ja esitysten rakentamiseen ja purkamiseen liittyvissä tehtävissä. Työtehtäviin kuuluu mm. lavojen, rekvisiitan, tuolien kasaamista ja purkamista. Oiva paikka kartuttaa käytännöntaitoja ja tutustua esitysten rakentamiseen näyttämölle!

Viestintä: Oletko kiinnostunut sosiaalisen median sisällöntuotannosta tai ehkä tapahtumien valokuvaamisesta? Viestinnän vapaaehtoisena pääset kokeilemaan molempia. Työ tehdään ohjatusti, mutta se vaatii jonkun verran itsenäistä työotetta tapahtumapaikoilla.

Vapaaehtoistyö suoritetaan tuotannon ammattilaisten ohjauksessa. Työtehtäviin kuuluu lyhyt perehdytys ennen tapahtumaa. Työvuorot kestävät kerrallaan neljä tuntia, 2-4 tapahtumapäivänä. Työ tapahtuu klo 9–22 välillä. Tapahtuman järjestämisestä vastaa Tanssin tiedotuskeskus, joka on vakuuttanut vapaaehtoiset tapahtuman ajaksi.

Kiitoksena vapaaehtoisille tarjotaan 1–2 esityslippua tapahtumaan sekä vapaa pääsy Teatterimuseoon tapahtuman aikana. Työpäivänä vapaaehtoisille tarjotaan lämmin ruoka. Vapaaehtoistyöstä on mahdollista saada todistus.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuslomake täällä sunnuntaihin 17. huhtikuuta mennessä. Olemme yhteydessä hakeneisiin huhtikuun loppuun mennessä.

Kysymykset ja lisätiedot: anni.leino@danceinfo.fi

Lisätietoja tapahtumasta ja ohjelmasta: www.icehotnordicdance.com/