Haemme Tanssin tuntiopettajaa, 2 paikkaa, Tohmajärven kunta, Keski-Karjalan musiikkiopisto

ILMOITTAJA: KESKI-KARJALAN MUSIIKKIOPISTO
16.5.2022

Tohmajärven kunnan hallinnoima Keski-Karjalan musiikkiopisto etsii toimipisteiden lukujärjestysten päällekkäisyyksien vuoksi yhtä tai kahta innokasta ja innovatiivista TANSSIN TUNTIOPETTAJAA ajalle 11.8.2022 – 21.12.2022.

Tehtäväkuvan ja -kokonaisuuden järjestely on odotettavissa syyskaudella 2022.

Oppilaitoksessamme annetaan taiteen perusopetuksen tanssin opetusta alle kouluikäisten ryhmissä (3-4, 5-6-vuotiaat), opettajan kanssa yhdessä suunnitelluissa kouluikäisten ikäryhmissä, 1-2 kertaa viikossa kokoontuvissa ryhmissä tasolta toiselle etenevässä opetuksessa sekä aikuisten ryhmissä. Opetusta tarjoamme sekä laajassa että yleisessä tanssin taiteen oppimäärässä. Tehtävään valittavilta edellytetään aktiivista otetta opetukseen ja työhön sisältyvien tehtävien hoitamiseen.

Opetustunteja on tällä hetkellä Tohmajärvellä, Kiteellä ja Liperissä yhteensä opettajilla noin 20 viikkotuntia. Tuntimäärä saattaa vaihdella lopullisen oppilasmäärän, kysynnän ja ryhmien määrän mukaisesti. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä. Työnantaja korvaa kilometrikorvaukset voimassa olevien sopimusten mukaisesti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n ja kelpoisuusehdot asetuksen 986/1998 mukaan. Hakijoita saatetaan kutsua haastatteluun tai pyytää antamaan opetusnäyte.

Valitun on ennen palvelussuhteen alkamista esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote.

Koeaika on kaksi kuukautta.

Työnantaja järjestää opetusvälineistön. Opettajilla on käytössä henkilökohtaiset iPad-laitteet ja työpuhelimet opetussovelluksineen. Viranhoitoon liittyvät kirjaukset tehdään sähköiseen Eepos -järjestelmään. Koulutamme ohjelmistojen käyttöön tarvittaessa. Oppilaitoksemme tekee aktiivista valtakunnallista ja kansainvälistä yhteistyötä ja on mukana Erasmus+ -rahoituksen piirissä 2020-2022.

Tutustu musiikkiopiston toimintaan www.kkmo.fi ja hae osaksi erinomaisen mukavaa työyhteisöä!