Haetaan esiintyjää Liikkuva Lautapeli -lastentanssiteokseen

ILMOITTAJA: LIIKKUVA LAUTAPELI -TYÖRYHMÄ
23.6.2021

Liikkuva Lautapeli on interaktiivinen pienen työryhmän lastentanssiteatteriteos, johon etsimme Pelituomarin hahmoon esiintyjää.

Esiintyjältä tarvitsemme tottumusta käyttää ääntä ilmaisun välineenä, puheena ja mahdollisesti myös lauluna. Liikkeellinen taito katsotaan hyväksi, mutta ei ole välttämätöntä. Pelituomari toimii teoksessa yleisön hostina ja kertojana, joten hänen täytyy osata reagoida ja kommunikoida yleisön kanssa tilanteen tarpeen mukaisesti. Työskentelemme työryhmänä yhdessä, joten hahmon ydin, tyyli ja muoto syntyy työskentelyn kautta tekijän ja teoksen näköiseksi.

Teoksen työskentelyjakso tapahtuu alustavasti etänä 25.-26.9., Joensuussa 8.10.-21.10. ja esitykset (3kpl) Joensuussa 22.10.-24.10.2021 sekä lisäksi työskentelemme itsenäisten tehtävien äärellä parin työpäivän verran.

Työskentelyä tulee yhteensä noin 3 viikon verran (97,5 h) ja esityksiä 3 kpl. Maksamme työskentelystä apurahana 1875 euroa ja esityksistä 200 euroa/per esitys eli yhteensä 2475 euroa. Järjestämme videopuheluhaastattelun hakemusten perusteella heinäkuun alussa. Pohjois-Karjalassa asuminen on eduksi käytännön kannalta, mutta ei välttämätöntä.

Hakemukset 7.7.2021 mennessä.

Linkki hakemukseen:

Lisätietoja riikka.e.tolonen@gmail.com