Haetaan koreografia akrobatiavoimistelun esityksiin SM-tasolle

ILMOITTAJA: AKROTEAM LOHJA
29.6.2021

Etsimme Akroteam Lohjalle koreografia suunnittelemaan koreografioita akrobatiavoimisteluesityksiin SM-tasoisille naisten trio-kokoonpanoille.

Akrobatiavoimistelussa on SM-tasolla kolme esitettävää ohjelmaa: 2 minuuttia kestävä heitto-ohjelma, 2,5 minuutin nosto-ohjelma sekä yhdistetty ohjelma. Ohjelmat sisältävät pakollisia ja vapaaehtoisia heitto- ja nosto-elementtejä, jotka istutetaan koreografiaan. Ohjelmista arvioidaan sekä tekninen että taiteellinen osaaminen.

Ohjelman taiteellisuuspisteisiin vaikuttavat kokoonpanon keskinäinen kumppanuus, koreografian omaperäisyys, ilmaisu, voimistelun puhtaus ja musiikin käyttö. Kokonaisuuden tulee kertoa tarinaa, olla sujuva ja sopiva esiintyjilleen. Esiintymisasut otetaan usein huomioon kokonaisuuden suunnittelussa.

Akrobatiavoimistelu on lajina Suomessa kasvava, ja isoja voimisteluseuroja on Suomessa muutamia.

Akroteam Lohja etsii koreografia, jolla olisi aikaisempaa osaamista voimistelusta ja ymmärrystä soveltaa koreografiaa lajiin sopivalla tavalla. Jos koet että voisit olla meille apuna, ole yhteydessä akroteamlohja@gmail.com.

Tulevan kauden suunnittelu lähtee käyntiin elokuussa ja koreografin apua tarvitaan jo kauden alussa, jotta ohjelmat saadaan valmiiksi lokakuussa alkavalle kisakaudelle.