Haetaan osallistujia Kouvolassa pidettävään palvelumuotoilukoulutukseen

ILMOITTAJA: KAAKKOIS-SUOMEN AMMATTIKORKEAKOULU
31.5.2018

Haemme osallistujia Kouvolassa elokuu 2018 – joulukuu 2018 välisenä aikana pidettävään palvelumuotoilukoulutukseen. Valintoihin liittyen olemme hakijoihin yhteydessä 30.6.2018 mennessä. Huomioi, että aloitamme hakijoiden valinnat heti kun hakemuksia alkaa saapua, joten ethän jätä hakemuksen lähettämistä viime hetkeen.

Hakulomake sulkeutuu 22.6.2018.

Hakulomakkeelle: https://fi.surveymonkey.com/r/citydriverskouvola

Koulutus alkaa keskiviikkona 22.8.2018. Lisätietoja koulutuksen sisällöstä saat Koulutukset ja Aikataulu osioista nettisivuiltamme http://www.citydrivers-project.fi.

Hae mukaan, mikäli oman osaamisen kehittäminen ja sen soveltaminen muille aloille kiinnostaa tai haluat ymmärrystä palvelumuotoilusta sekä siitä, miten voisit parantaa asiakaskokemusta. Koulutuksessa käydään läpi muun muassa myyntiä ja markkinointia, käyttäjälähtöisiä tutkimusmenetelmiä, fasilitoinnin menetelmiä, ennakointia, esiintymisvalmennusta jne.

Koulutus sisältää tiivistä lähiopetusta, olemme läsnä livenä! Toki pyrimme järjestämään esim. Skype-yhteyksiä tms tarvittaessa. Koulutukseen sisältyy kurssitehtäviä, jotka ovat yritysten, yhdistysten ja kaupunkien todellisia kehittämistarpeita, joita voidaan kehittää palvelumuotoilun ja luovin menetelmin. Toimeksiantoja työstetään monialaisissa ryhmissä, joihin jokainen osallistuja tuo omasta taustastaan ja osaamisestaan asiantuntijuutta.

Toimeksiantoina on esimerkiksi:

– Kuusankosken psykiatrisen sairaalan sisäpihan käyttäjälähtöinen kehittäminen.
– Taitoluistelun SM-kisojen (Kouvolassa loppuvuodesta 2018) tapahtumakehittäminen ja markkinointi.
– Autokoulun hyvinvointipalveluiden konseptointi.
– Päiväkodin toimintojen ja tilojen kehittäminen.

Koulutus on maksutonta ja se antaa työkaluja oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen, verkostoja sekä mahdollisuuksia työtilaisuuksiin. Koulutus on Laurean, Tamkin, Xamkin ja Ornamon järjestämää. CityDrivers -hanke on Euroopan sosiaalirahaston ja Hämeen ELY-keskuksen rahoittamaa.

Lisätietoja: tiina.ikkonen@xamk.fi / 044 702 8960


CITYDRIVERS ON ESR-PROJEKTI
CityDrivers on Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittama projekti, jonka tavoitteena on parantaa luovan alan osaajien valmiuksia tarjota palvelumuotoiluun ja yhteiskehittämiseen perustuvia palveluja.

Tähän liittyen projekti järjestää maksutonta koulutusta ja seminaareja sekä palvelumuotoilun ja yhteiskehittämisen menetelmiä soveltavia työpajoja pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Kymenlaaksossa syyskuun 2017 ja huhtikuun 2019 välisenä aikana.

Projekti pyrkii edistämään luovan alan osaajien sekä keskinäistä että muiden alojen kanssa tapahtuvaa verkottumista ja yhteistyötä. Osana hankkeen toimintaa syntyy dokumentoituja tositarinoita siitä, miten luovan alan toimijat voivat auttaa muita toimialoja liiketoimintansa kehittämisessä.