Haetaan taiteilijoita osallistavaan työskentelyyn päiväkodeissa 2017

ILMOITTAJA: HELSINGIN KULTTUURIKESKUS
7.3.2017

Helsingin kaupungin kulttuurikeskus ja varhaiskasvatusvirasto palkkaavat palkkatukityöhön Snadien artsumpi stadi -hankkeeseen eri taiteenalojen taiteilijoita työskentelemään valituissa kaupungin päiväkodeissa ja leikkipuistoissa yhdessä lasten ja henkilökunnan kanssa.

Taiteilija kiertää palkkatukijakson aikana päivähoitoalueella 2-3 päiväkodissa sekä leikkipuistossa. Taiteilijat toteuttavat erilaisia taidehankkeita yhteistyössä lasten ja henkilökunnan kanssa. Yhteistyössä voidaan toteuttaa joko taideteos, taidetapahtuma, taidetyöpaja tai muu taidehanke. Kyseessä on palkkatukityövaroilla toteutettu, kuuden kuukauden määräaikainen työsuhde.

Haemme 5-7 osallistaviin ja yhteisöllisiin taidemenetelmiin perehtynyttä taiteilijaa työskentelemään valittujen alueiden päiväkodeissa ja leikkipuistoissa.

Taiteilijoita haetaan visuaalisten alojen, esittävien taiteiden, musiikin, sanataiteen, muotoilun tai muiden taiteiden aloilta. Eduksi katsotaan kokemus tai koulutus yhteisöllisistä ja osallistavista taiteellisista työskentelytavoista sekä kokemus ko. kohderyhmän kanssa työskentelystä. Lisäksi taiteilijan valintaan vaikuttaa esitetyn projektisuunnitelman soveltuvuus kohderyhmien kanssa työskentelyyn.

Lisätietoja: Haetaan TAITEILIJOITA osallistavaan tyoskentelyyn paivakodeissa 2017