HAKU AUKI: Liikeveistämö kevät 2022 | Jyväskylä | DL 4.3.

ILMOITTAJA: KESKI-SUOMEN TANSSIN KESKUS RY
18.2.2022

Liikeveistämö tarjoaa työaikaa tanssitaiteen tutkimus- ja kehitystyöhön sekä ammatillisuuden ylläpitoon. Tarkoituksena on itsenäisen työskentelyn lisäksi työskennellä yhteistyössä toisten Liikeveistämöön valittujen tanssitaiteilijoiden kanssa.

Työaikaan sisältyy henkilökohtaiset ja jaetut harjoitusvuorot Kulttuuritalo Villa Ranassa Jyväskylässä, koreografinen mentorointi sekä työskentelyn aikana syntyneen demon esitys/esittely.

Työaika on touko-kesäkuu 2022.

Liikeveistämöön on mahdollista hakea ilman tarkempaa työsuunnitelmaa tai vaihtoehtoisesti jo tarkemman suunnitelman kanssa. Hakuvalinnassa painotetaan mahdollisuutta työstää työsuunnitelmaa eteenpäin yhdessä Keski-Suomen Tanssin Keskuksen kanssa.

Liikeveistämöön valitaan keväälle 2022 kolme tanssitaiteilijaa yhden kuukauden työsuhteella. Työstä maksettava palkka on 2600 euroa. Haku on auki kaikille, mutta ensisijainen painotus on tukea Keski-Suomen alueella asuvia tai työskenteleviä tanssitaiteilijoita. Työmatkoja Keski-Suomen ulkopuolelta ei korvata.

Vapaamuotoiset hakemukset yhdessä CV:n kanssa tulee lähettää 4.3. mennessä osoitteeseen info@tanssinkeskus.fi. Hakemuksessa tulee lukea työskentelyn tavoitteet ja visio työskentelyn jatkosta.

Lisätietoja arkisin klo 9-16 p. 044-3992234.