Haku auki Paikallisliike-tanssifestivaalin ohjelmistoon!

ILMOITTAJA: ITÄ-SUOMEN TANSSIN ALUEKESKUS
7.12.2018

Itä-Suomen tanssin aluekeskus etsii toiminta-alueeltaan Pohjois-Savosta, Etelä-Savosta ja Pohjois-Karjalasta teos- ja tapahtumaehdotuksia Paikallisliike-tanssifestivaalin ohjelmistoon. Festivaali järjestetään Kuopiossa 13.-16.6.2019 ja ohjelmisto kuratoidaan paikkasidonnaisuus-teeman ympärille.

Jos sinulla on jo valmis, työskentelyn alla tai konseptivaiheessa oleva teos tai happening, jonka haluaisit toteuttaa festivaaleilla ja nimenomaan epätavallisessa esiintymistilassa, lähetä meille ehdotus. Tuotokset voivat olla niin tanssin ammattilaisten kuin ammattiin opiskelijoiden suunnittelemia ja toteuttamia. Tanssin genreä ja teoksen/tapahtuman pituutta ei ole rajattu. Festivaalin ohjelmiston kuratoi Itä-Suomen tanssin aluekeskuksen taiteellinen johtaja Jaakko Toivonen. Vapaamuotoisen hakemuksen tulee pitää sisällään taiteellisen konseptin esittelyn, työryhmän ansioluettelot sekä idean/toivomuksen mahdollisesta esityspaikasta.

Hakemukset tulee lähettää 20.1.2019 mennessä osoitteeseen itak@itak.fi.

Itä-Suomen tanssin aluekeskus järjestää Paikallisliike-festarin aikaan myös tanssin kentän valtakunnallisen Kiertoliike-ammattilaisfoorumin yhteistyössä Tanssin Talon ja muiden tanssin aluekeskuksien kanssa.