HAKU AUKI: Tanssiryhmä Off/Balance hakee toiminnanjohtajan sijaista

ILMOITTAJA: TANSSIRYHMÄ OFF/BALANCE
17.12.2020

Tanssiryhmä Off/Balance on vuonna 2010 perustettu jyväskyläläinen ammattitanssiryhmä, jonka toiminnan tarkoituksena on edistää tanssitaiteen saatavuutta ja saavutettavuutta sekä työllistää tanssialan ammattilaisia erityisesti Keski-Suomen alueella. Tarkoituksensa toteuttamiseksi Off/Balance tuottaa tanssiteoksia, yhteistuotantoja ja kiertueita monenlaisille kohderyhmille sekä toteuttaa hankkeita ja järjestää koulutusta ja työpajoja. Tanssiryhmän taustaorganisaationa toimii Tanssiryhmä Off/Balance ry.

Toiminnanjohtaja vastaa Tanssiryhmä Off/Balancen operatiivisesta toiminnasta ja kehitystyöstä. Hän työskentelee tiiviissä yhteistyössä taiteellisten johtajien kanssa, jotka vastaavat taiteellisesta suunnittelusta ja avustavat toiminnanjohtajaa sovituissa työtehtävissä. Produktiokohtaisesti ryhmään palkataan vierailevia taiteilijoita ja muuta henkilökuntaa. Toiminnanjohtaja toimii vierailevien työntekijöiden esihenkilönä.

Toiminnanjohtajan työnkuvaan kuuluvat mm.:

  • yhdistysasiat
  • henkilöstö- ja taloushallinto
  • toiminnan suunnittelu ja jäsentäminen
  • hakemusten ja avustusten laatiminen ja raportointi
  • produktio- ja tapahtumatuotanto
  • tiedotus ja viestintä
  • alueellisten ja valtakunnallisten kumppanuuksien ja verkostojen ylläpito
  • teosmyynti, vierailuesitykset ja festivaalihaut

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii kokonaisuuksien hallintaa, kokemusta esittävien taiteiden kentällä työskentelystä, hallinnollisista tehtävistä ja projektituotannosta sekä ymmärrystä kulttuurin rahoitusrakenteista. Odotamme sinulta alan koulutusta tai koulutusta vastaavaa osaamista ja työkokemusta sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon, omatoimisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työtä on mahdollista toteuttaa osin etätyönä, mutta toiminnanjohtajan työnkuva vaatii myös läsnäoloa Jyväskylässä. Arvostamme alueen taidekentän tuntemusta. Työtehtävä edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan alkuvuodesta 2021. Työsuhde on ehdollinen kunnes Taiteen edistämiskeskuksen toiminta-avustuksen rahoitusosuus vuodelle 2021 varmistuu tammi-/helmikuussa.

Lähetä tiivis vapaamuotoinen hakemuksesi ja mahdolliset suositukset sekä CV 11.1.2021 mennessä osoitteeseen info@offbalance.fi

Palkkaus: osa-aikainen 60% 1680€/kk. Työaikaa on mahdollista rytmittää kiireisten ja hiljaisten kausien mukaan eri kuukausille.

Työkokemus: 1-5v

Työn kesto: sopimuksen mukaan tammi-/helmikuu 2021-31.1.2022

Työpaikka: sovittavissa

Työaika: osa-aikainen, määräaikainen (sijaisuus tammi-/helmikuu 2021-31.1.2022). Työsuhteen mahdollinen jatkuminen nyt ilmoitetun määräajan jälkeen selviää vuoden 2021 aikana.

Lisätiedot:

pe 18.12. klo 10-12 ja ti 5.1. klo 10-12 Terhi Kuokkanen, taiteellinen johtaja, puh. 0400 651 916

ma 21.12 klo 13-15 ja to 7.1. klo 15-17 Elina Häyrynen, taiteellinen johtaja, puh. 040 709 3522

info@offbalance.fi

www.offbalance.fi

Instagram

Facebook

“Off/Balancessa on mahdollisuus päästä visioimaan ja suunnittelemaan tanssitaiteen näkymiä monipuolisella tavalla innostavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Työ tanssiryhmässämme tarjoaa mahdollisuuden tehdä merkityksellistä ja kehittävää työtä taiteen parissa pitkällä tähtäimellä sekä toteuttaa spontaanisti ideoita omasta luovuudesta ja inspiraatiosta käsin. Tärkeitä toimintaamme ohjaavia arvoja ovat mm. rohkeus, herkkyys, vastuullisuus ja laadukkuus. Toivomme, että nämä resonoivat myös sinun työskentelyssäsi.”

-taiteelliset johtajat Elina Häyrynen ja Terhi Kuokkanen