HAKU AUKI: Tuottaja-tiedottaja, Itä-Suomen tanssin aluekeskus

ILMOITTAJA: ITÄ-SUOMEN TANSSIN ALUEKESKUS
5.11.2018

Itä-Suomen tanssin aluekeskus (ITAK) etsii määräaikaiseen työsuhteeseen (äitiysloman sijaisuus) tuottaja-tiedottajaa Kuopioon 1.2.-31.12.2019. 

Keskeisiin työtehtäviin kuuluu Paikallisliike- ja Yksin Sateessa? -nykytanssifestivaalien suunnittelu, toteutus ja kehittäminen, osatuotantojen ja vierailuesitysten tuottaminen, Sotku-teatterin hallinnointi sekä projektit ja tiedotus. Tuottaja-tiedottaja tekee tiivistä yhteistyötä ITAK:n muiden työntekijöiden, taiteellisen johtajan ja toiminnanjohtajan sekä hallituksen kanssa.

Edellytämme tuottaja-tiedottajalta kulttuuri-, taide- tai viestinnän alan koulutusta (tai muuta sopivaa koulutusta), monipuolista kokemusta viestinnästä, erinomaisia yhteistyötaitoja sekä joustavuutta. Esittävän taiteen ja kulttuurialan tuntemus, kokemus itä-suomalaisesta kulttuurikentästä sekä alan tehtävistä ovat tässä työssä eduksi. Työ sisältää jonkin verran matkustamista Suomessa sekä vaatii englannin kielen taitoa.

Itä-Suomen tanssin aluekeskuksen tehtävänä on tukea aatteellisesti ja taloudellisesti ammatillisen tanssitaiteen tunnettuutta ja kehittymistä Itä-Suomessa sekä edistää tanssitaiteen saatavuutta ja saavutettavuutta alueella, lisätä tanssitaiteilijoiden työllistymisen yleisiä edellytyksiä ja edistää tanssitaiteilijoiden verkostoitumista muihin toimijoihin. ITAK:n toiminta-alue on Pohjois-Savo, Etelä-Savo ja Pohjois-Karjala. Toiminta pyrkii vahvistamaan alueen kulttuuritarjonnan monimuotoisuutta, ammattitaiteen roolia ja saavutettavuutta osana paikalliskulttuuria. 

Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi (PDF-muodossa) osoitteeseen itak@itak.fi maanantaihin 26.11.2018 klo 16.00 mennessä.

Työhaastattelut pidetään viikolla 49.

Lisätietoja: 
Asta Elijoki
Tuottaja-tiedottaja
asta.elijoki@itak.fi
050 581 6300
www.itak.fi

Yhteystiedot: Tanssitaiteen tuki ry / Itä-Suomen tanssin aluekeskus
Työpaikan osoite: Sotku, Suokatu 42/2, 70110 Kuopio
Palkkaus: Palkkatoive
Työkokemus: 1-5 vuotta
Työ alkaa: 1.2.2019 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokopäiväinen (37,5h / viikko)
Työn kesto: 1.2.2019-31.12.2019 (työt voivat mahdollisesti jatkua tämän jälkeen)
Haku päättyy: 26.11.2018