Haku auki vuoden 2024 residensseihin Pariisissa – Cité Internationale des Arts – DL 31.3.

ILMOITTAJA: PARIISIN TAITEILIJAKAUPUNGIN SÄÄTIÖ
9.3.2023

Pariisin taiteilijakaupungin säätiö julistaa kuvataiteilijoiden, säveltaiteilijoiden, muotoilijoiden, arkkitehtien sekä muiden taiteilijoiden (ml. tanssitaiteilijat) haettavaksi yhdeksän ateljeeasuntoa Pariisin taiteilijakeskuksessa, Cité Internationale des Arts’issa, välille tammikuu 2024 – joulukuu 2024.

Ateljeen vuokra yhdeltä henkilöltä on 509–599€ kuukaudessa ja määräytyy työskentelyjakson pituuden sekä ateljeen koon mukaan. Ateljeet ovat 35/40 m² tai 25/27 m² studioita. Vuokra ja muut maksut tarkistetaan aina tammikuussa. Stipendiaatti vastaa itse maksuista koko siltä ajalta, joksi ateljee on myönnetty hänen käyttöönsä.

Lyhin työskentelyjakso Citéssä on 2 kk, pisin vuosi (yleensä 4-7 kk). Hakijoita kehotetaan huomioimaan suunnitelmassaan, että vierailun alkuun ja loppuun sisältyy siivouspäiviä, jolloin ateljeet eivät ole käytettävissä.

Pariisin taiteilijakaupungin säätiö tekee Pariisissa yhteistyötä Institut finlandais’n kanssa. Instituutti pyrkii tarjoamaan säätiön taiteilijoille mahdollisuuksia verkostoitua paikallisten taide- ja kulttuurialan toimijoiden kanssa. Lisätietoa yhteistyöstä saa hakulomakkeesta.

Valinnassa painotetaan työsuunnitelman laatua ja taiteilijan omaa motivaatiota.

Lisätietoa säätiöstä ja Citéstä sekä sähköinen hakulomake ovat saatavilla sivuilla www.citedesarts.fi.
Hakulomake aukeaa 1.3. ja on lähetettävä 31.3.2023 klo 16.00 mennessä. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.

Hakutiedustelut info@citedesarts.fi sekä arkisin klo 9-15 säätiön sihteeri Sera Syvänen, p. 040 707 3700.