Haku ISLOn Tanssin ja somatiikan koulutukseen

ILMOITTAJA: ISLO/TANSSIN JA SOMATIIKAN KOULUTUS/EDUCATION IN DANCE AND SOMATICS
9.4.2018

Haku ISLOn Tanssin ja somatiikan koulutukseen

Hakuaika syksyllä 2018 alkavaan koulutukseen 9.5.2018 mennessä. Valintakoe pidetään to 7.6.2018.

Koulutus on aikuisten ammatillista lisäkoulutusta ja se tuo esille somaattisia eli kehoa ja mieltä yhdistäviä tanssin ja liikkeen menetelmiä, jotka soveltuvat ryhmänohjaukseen. Tavoitteena on tarjota somatiikan ja liikkeen osaamista eri alojen ammattilaisille ja rohkaista heitä integroimaan oppimaansa niin henkilökohtaiseen kasvuunsa kuin työelämäänsä.

Tanssin ja somatiikan koulutuksessa korostuu kokemuksellinen oppiminen, somaattiset menetelmät, liike-eksploraatio ja improvisaatio, luova prosessi ja taide laajana kulttuurisena toimintana sekä itsetuntemus ja ryhmäprosessi.

Vuoden aikana opiskelijat ohjaavat itse ja toimivat assistentteina erilaisissa ohjaustilanteissa. Kevätlukukaudella on kahden viikon pituinen työharjoittelu, joka tapahtuu opiston ulkopuolella.

Opetuskielenä on englanti
http://www.islo.fi/koulutus
Lisätietoja: Elina Ikonen, vastaava opettaja elina.ikonen@islo.fi +358503727399

_____________________________________________

Apply to ISLO Education in Dance and Somatics

The application period continues till 9.5.2018. The selection process will be on Thu 7.6. 2018.

Education is a one-year course which introduces somatic movement and dance practices, and how to facilitate groups using a somatic approach. It also offers opportunities to explore how to integrate these practices into wider society. Our interest is to offer a somatic education to people engaged in diverse fields and to support them to integrate and make use of what they learn in their personal and working lives.

The education emphasises experiential learning, somatic methods, movement exploration and improvisation, creative process and art as a diverse cultural practice, self-knowledge and group process. Education is offered in the form of a mixture of regular classes, workshops and special projects.

Classes are taught in English. The education takes place at the Eastern Finland Sports Institute in Joensuu.

http://www.islo.fi/education
More info: Elina Ikonen elina.ikonen@islo.fi +358503727399