Haku K&C:n Keidas-residenssiin on nyt auki

ILMOITTAJA: KEKÄLÄINEN & COMPANY
18.11.2019

Hakuaika 18.11.2019 – 4.12.2019.
Haku Kekäläinen & Companyn Keidas-residenssiin on nyt auki kaikille vapaan kentän taiteilijoille. Vuonna 2020 Keidas-residenssi toteutetaan aikavälillä 18.6.-11.9. ja residenssin teemana on soolotyöskentely.

Haluaisitko jakaa usein niin yksinäistä soolotyöskentelyä? Keidas-residenssi keskittyy kesällä 2020 tarkastelemaan erilaisia soolotyöskentelyn tapoja. Kekäläinen & Company ja S-projekti (Heli Keskikallio ja Linda Martikainen) toteuttavat residenssin yhteistyössä. Otamme vastaan erilaisia ehdotuksia, esityksiä ja työpajoja. Tarjoamme aikaa työskennellä kesällä residenssissä sekä paikan esittää sooloteoksesi syyskuun alussa järjestettävässä Keidas-residenssin soolotapahtumassa.

K&C:n Keidas-residenssi on vapaan kentän taiteilijoille suunnattu projekti, jonka tarkoituksena on mahdollistaa moniääninen taide. Vuosittain Keitaassa työskentelee joukko vapaan kentän taiteilijoita, jotka saavat käyttöönsä residenssi- ja esitysperiodeja K&C Tilasta Helsingin Kaapelitehtaalla.

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen sanja@pragmahelsinki.fi 4.12. mennessä. Päätökset valinnoista ilmoitetaan hakijoille viikolla 50.

Lue lisää Keitaasta täältä.

Lisätiedot ja kysymykset
Sanja Kulomaa
Tuottaja
sanja@pragmahelsinki.fi