Haku Läntinen tanssin aluekeskuksen Rauman residenssiin, heinäkuu 2022, hae viim. 9.1.

ILMOITTAJA: LÄNTINEN TANSSIN ALUEKESKUS
8.12.2021

Haku avoinna 7.12.2021-9.1.2022. 

Hae residenssiin täällä

Residenssin tavoitteena on tanssitaiteen saatavuuden ja saavutettavuuden lisääminen alueella. Työskentelet oman praktiikkasi parissa Raumalla ja osallistut mahdollisuuksien mukaan Raumalla heinäkuussa järjestettävään pitsiviikkoon.

Tänä vuonna teemme yhteistyötä myös Rauman taidemuseon kanssa ja residenssitaitielijalla on mahdollisuus osallistua kesänäyttelyn toteutukseen.

Työskentelyjakso on kuukauden pituinen. Työskentelystä saat kuukauden aluekeskuspalkan, työpaikkasi sijaitsee Raumalla ja sinulla on Raumars ry:n residenssiasunnon huone ja yhteistilat käytössäsi. Matkakustannuksiin tai muihin kustannuksiin ei osoiteta erikseen tukea. Residenssiin voi hakea myös työparina, mutta silloin jaat aluekeskuspalkan ja residenssihuoneen työparisi kanssa. Majoitus on 1-2 hengelle.

Residenssi on kohdennettu tanssitaiteen ammattilaisille.

Residenssitaiteilija valitaan anonyymin työsuunnitelman perusteella. Hakemuksesta tulee ilmetä, mitä aikoo residenssijakson aikana tehdä, miten työskentely tulee näkyväksi kaupunkiympäristössä, miten se vaikuttaa omaan taiteelliseen toimintaan ja miten se voidaan linkittää kesän yhteistyötapahtumiin.

Valinta tehdään kuukauden sisällä hakuajan päättymisestä. Residenssijakso raportoidaan lyhyellä residenssikertomuksella, joka toimitetaan kuukauden kuluessa jakson päättymisestä.

Jätä vapaamuotoinen hakemus ja lyhyt cv 9.1.2022 mennessä. Haku toteutetaan anonyymisti, joten käsittele vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si siten, että niissä ei näy nimeä, ikää, sukupuolta tai yhteystietoja. Nämä tiedot kysytään lomakkeella erikseen. Hakemuksen saa laatia myös englannin tai ruotsin kielellä.

Yhteistyökumppaneina toimivat: Raumars ry, Rauman taidemuseo ja Rauman kaupungin kulttuuri- ja museopalvelut